Ο Καρμέλο θέλει ΛεΜπρόν!

Ο Καρμέλο θέλει ΛεΜπρόν!

Ο Καρμέλο Άντονι αποφάσισε να φύγει από τους Θάντερ, διότι με τους Ράσελ Ουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ εκεί δεν παίζει όσο θέλει, δεν παίρνει όσες προσπάθειες θέλει και δεν βλέπει και να παίρνει και κανένα πρωτάθλημα, που είναι ο μεγάλος του και ευσεβής ως τώρα πόθος. Έχει ενημερώσει τα στελέχη της ομάδας πως θέλει να […]

Ο Καρμέλο Άντονι αποφάσισε να φύγει από τους Θάντερ, διότι με τους Ράσελ Ουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ εκεί δεν παίζει όσο θέλει, δεν παίρνει όσες προσπάθειες θέλει και δεν βλέπει και να παίρνει και κανένα πρωτάθλημα, που είναι ο μεγάλος του και ευσεβής ως τώρα πόθος.

Έχει ενημερώσει τα στελέχη της ομάδας πως θέλει να φύγει κι αυτά δέχθηκαν ευχαρίστως, διότι αν ξεφορτωθούν το πολύ «βαρύ» συμβόλαιό του, θα γλιτώσουν κι ένα σημαντικό ποσό σε φόρους. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατους υπολογισμούς που έγιναν στις ΗΠΑ, οι Θάντερ έγιναν η πρώτη ομάδα που φτάνει το μπάτζετ της στο δυσθεώρητο ύψος των 300 εκ. δολαρίων! Αν σκεφτεί κανείς ότι το salary cap ανέρχεται στα 100 εκ. δολάρια, φαντάζεστε τι φόρους πληρώνουν γι’ αυτά τα επιπλέον 200 εκατομμύρια…

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που μένει να μάθουμε είναι πώς θα φύγει ο Καρμέλο από την Οκλαχόμα Σίτι. Θα εξαγοράσουν οι Θάντερ το συμβόλαιό του και θα φύγει ως ελεύθερος; Θα τον δώσουν με ανταλλαγή; Θα το μάθουμε προσεχώς.

Προσεχώς επίσης θα μάθουμε και την επόμενη ομάδα του. Απ’ ό,τι λένε ήδη στις ΗΠΑ, πάντως, ο ίδιος θα ήθελε πολύ να πάει να παίξει δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λέικερς. Διότι, εδώ που τα λέμε, μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει ότι θα κερδίσει επιτέλους ένα πρωτάθλημα. Μόνος του δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.

Εκτός αυτού είναι φιλαράκια με τον ΛεΜπρόν, άλλωστε ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους στο ΝΒΑ. Επιλέχθηκαν στο περίφημο ντραφτ του 2003 (στο νούμερο 1 ο ΛεΜπρόν, στο νούμερο 3 ο Καρμέλο) και μαζί έκαναν τα βήματα προς την κορυφή του σταρ σίστεμ στο ΝΒΑ.

Το ενδιαφέρον είναι πως και οι Λέικερς λέγεται πως θέλουν τον Καρμέλο Άντονι, αν και δεν είναι οι μόνοι. Στις ΗΠΑ εκτιμούν ότι τόσο οι Χιούστον Ρόκετς όσο και οι Μαϊάμι Χιτ θα κάνουν κίνηση, εφόσον ξεκαθαρίσει ο τρόπος με τον οποίο θα φύγει ο Άντονι από την Οκλαχόμα Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ