Για πάντα στο Χιούστον ο Πολ (pics)

Για πάντα στο Χιούστον ο Πολ (pics)

Οι Ρόκετς μπορούν να υπολογίζουν ότι του χρόνου και για κάποια χρόνια ακόμα θα είναι από τις κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ. Διότι ο Κρις Πολ αποφάσισε να μείνει στο Χιούστον και υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο. Πράγμα που σημαίνει ότι μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν θα εξακολουθήσουν να διατηρoύν τις «ρουκέτες» σε τροχιά τίτλων. OFFICIAL: #Rockets […]

Οι Ρόκετς μπορούν να υπολογίζουν ότι του χρόνου και για κάποια χρόνια ακόμα θα είναι από τις κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ. Διότι ο Κρις Πολ αποφάσισε να μείνει στο Χιούστον και υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο. Πράγμα που σημαίνει ότι μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν θα εξακολουθήσουν να διατηρoύν τις «ρουκέτες» σε τροχιά τίτλων.

Ο Κρις Πολ είχε μείνει ελεύθερος μετά το τέλος της σεζόν, ωστόσο μετά από συζητήσεις με τους Ρόκετς αποφάσισε πως το καλύτερο γι’ αυτόν ήταν να μείνει. Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο general manager Ντάριλ Μόρεϊ και σημαίνει ότι ουσιαστικά ο Πολ αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του στο Χιούστον. Σήμερα είναι 33 ετών και στη λήξη αυτού του συμβολαίου θα είναι 37. Πόσο πιθανό είναι να συνεχίσει περαιτέρω; Μόνο αν δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα.

Ο Κρις Πολ είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ του ΝΒΑ και ο μόνος στην ιστορία που έχει μέσους όρους καριέρας τουλάχιστον 18π., 9ασ., 4ρ. και 2κλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ