Αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ Ρόκετς και Καπέλα

Αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ Ρόκετς και Καπέλα

Οι Χιούστον Ρόκετς κινδυνεύουν να χάσουν και τον Κλιντ Καπέλα, μιας και η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών στις συζητήσεις ανανέωσης είναι τεράστια και το διαζύγιο πιο πιθανό από ποτέ.

Ο Κλιντ Καπέλα ήταν ο καλύτερος παίκτης των Ρόκετς μετά το δίδυμο Χάρντεν και Πολ και ο σημαντικότερος από τους ρολίστες της ομάδας του Μάικ Ντ’ Αντόνι. Ο Ελβετός σέντερ στη τέταρτη σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ, παρουσιάστηκε καλύτερος από ποτέ, έχοντας 13,9 πόντους, 10,8 ριμπάουντ και σχεδόν δύο κοψίματα ανά 27,5 λεπτά συμμετοχής στην κανονική διάρκεια (74 ματς) και 12,7 πόντους, 11,6 ριμπάουντ και 2,1 κοψίματα σε 30,6 λεπτά συμμετοχής στα playoffs (17 ματς).

Μετά από μια τέτοια χρονιά λοιπόν ο παίκτης κοστολογεί τον εαυτό του στα 78 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, την ώρα που σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Rockets Wire», οι Τεξανοί του προσφέρουν μόλις 48 εκατομμύρια για την ίδια χρονική περίοδο.

Μένει λοιπόν να δούμε αν οι Ρόκετς θα συνεχίσουν να χάνουν τους πολύτιμους ρολίστες τους παρά την παραμονή των ηγετών της ομάδας, Κρις Πολ και Τζέιμς Χάρντεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ