Μέτριος ο Παπαγιάννης, καλός ο Ζακ Ογκαστ στο Summer League

Μέτριος ο Παπαγιάννης, καλός ο Ζακ Ογκαστ στο Summer League

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζακ Όγκαστ στο Summer League του Λας Βέγκας, ενώ αντίθετα στα ρηχά κινήθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Μέτριος ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης στη νίκη των Μπλέιζερς με 95-89 επί των Σπερς. Ο Ελληνας διεθνής σέντερ αγωνίστηκε για επτά λεπτά έχοντας (μόλις) 1 πόντο, 2 ριμπάουντ και 2 κοψίματα στο ενεργητικό του, στο πλαίσιο του Summer League του Λας Βέγκας.

Στο μεταξύ, με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ τελείωσε το ματς των Κινγκς με τους Γκρίζλις ο Ζακ Όγκαστ, ενώ ο Μήτρου-Λονγκ σταμάτησε στους 9 κόντρα στην ήττα των Τζαζ από τους Χιτ.

Ο Όγκαστ έπαιξε για 19 λεπτά στη νίκη των Κινγκς με 94-90 επί των Γκρίζλις για το Summer League, σημειώνοντας 13 πόντους με 5/7 δίποντα και 3/6 βολές. Ο ομογενής σέντερ είχε επίσης στο ενεργητικό του 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 2 λάθη.

Από την πλευρά του ο Μήτρου-Λονγκ είχε 9 πόντους (4/6δ., 1/1β.), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 13 λεπτά, στην ήττα των Τζαζ με 98-90 από τους Χιτ. Δεν αγωνίστηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο 101-93 των Χοκς επί των Μπουλς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ