Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο έχει μόνο 3 δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο έχει μόνο 3 δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Ντόντε ΝτιΒιντσέντσο, έδειξε φωτογραφία με το υπόλοιπο του τραπεζικού του λογαριασμού.

Η ζωή του ρούκι των Μιλγουόκι Μπακς και συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Ντόντε ΝτιΒιντσέντσο, θα αλλάξει ριζικά φέτος με τη συμμετοχή του στο ΝΒΑ.

Ο 21χρονος σούτινγκ γκαρντ αυτή τη στιγμή έχει διαθέσιμα στον τραπεζικό του λογαριασμό 3,71 δολάρια. Σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα του Μιλγουόκι, ο νέος συμπαίκτης του Γιάννη δείχνει με το κινητό του το υπόλοιπο του λογαριασμού του.

Ο ΝτιΒιντσέντσο φέτος θα εισπράξει περίπου 2 εκατ. δολάρια, ποσό που θα αλλάξει τα δεδομένα τόσο στον τραπεζικό του λογαριασμό αλλά και στην καθημερινή του ζωή.

Ο ρούκι των Μπακς έχει κατακτήσει με το κολέγιο Βιλανόβα 2 φορές το NCAA (κολεγιακό πρωτάθλημα), όντας από τους στυλοβάτες της ομάδας.

Η ξαφνική προβολή του στα φώτα του μαγικού χώρου του ΝΒΑ και τα χρήματα που θα αποκτήσει, θυμίζουν και την πορεία του δικού μας Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης ήταν μόλις 19 όταν πέταξε από τα παρκέ που αγωνιζόταν με τον Φιλαθλητικό στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Με καταγωγή από φτωχική οικογένεια μεταναστών, ο σούπερ σταρ των Μπακς βρέθηκε σε μία κατάσταση παρόμοια με αυτή του ΝτιΒιντσέντσο.

Ο 23χρονος Έλληνας διεθνής όμως δεν ξέφυγε από τα ξαφνικά πλούτη και τη δημοσιότητα. Αντίθετα με το κεφάλι κάτω δούλεψε πολύ σκληρά κι έφτασε στο σημείο που είναι σήμερα. Ο Γιάννης ακόμη και τώρα που βρίσκεται ανάμεσα στους σούπερ σταρ του ΝΒΑ, παραμένει ταπεινός και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά καθημερινά.

Ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντσο έχει την τύχη να είναι συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο, στο πρόσωπο του οποίου θα μπορούσε να βρει τον μέντορα του. Η πορεία του 21χρονου ρούκι στο κολεγιακό πρωτάθλημα είναι τέτοια ώστε οι Μπακς να περιμένουν αρκετά στο μέλλον από εκείνον. Ο Γιάννης είναι σε θέση να βοηθήσει τον απόφοιτο του Βιλανόβα να βελτιωθεί τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ