Ασυγκράτητοι Καβαλίερς, έκαναν το 12-0 – Πέρασαν με τρομερό Γουεμπανιαμά από το Σακραμέντο οι Σπερς

Ασυγκράτητοι Καβαλίερς, έκαναν το 12-0 – Πέρασαν με τρομερό Γουεμπανιαμά από το Σακραμέντο οι Σπερς

Οι Καβαλίερς έμειναν αήττητοι νικώντας τους Μπουλς στο Σικάγο, ενώ ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά οδήγησε τους Σπερς σε μεγάλη νίκη μέσα στο Σακραμέντο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Δεν σταματούν με τίποτα οι Κάβαλίερς. Η ομάδα του Κλίβελαντ έγινε μόλις η 8η ομάδα στην ιστορία του NBA που ξεκινά με 12-0 ρεκόρ, καθώς επιβλήθηκε και των Μπουλς στο Σικάγο με 119-113.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ έκανε φετινό ρεκόρ με 36 πόντους για το Κλίβελαντ, άλλους 17 πέτυχε ο Ντάριους Γκάρλαντ, ενώ ο Έβαν Μόμπλεϊ μέτρησε 15 μαζί με 11 ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης: Η «μάχη» της Εθνικής και η… πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια (vids)

Για τους Μπουλς, που μετρούν πέντε ήττες στα έξι τελευταία ματς (4-7 συνολικά), ο Ζακ ΛαΒίν είχε 26 πόντους, ενώ οι Νίκολα Βούτσεβιτς και Κόμπι Γουάιτ από 20.

Σε ένα παραγωγικότατο ματς οι Θάντερ νίκησαν με 134-128 τους Κλίπερς, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ που έκανε φετινό ρεκόρ με 45 πόντους και 9 ασίστ. Ο Τζέιλεν Γουίλιαμς ήταν το μεγαλύτερο στήριγμά του με 28 πόντους για την Οκλαχόμα που με 9-2 έχει το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση.

Ο Νόρμαν Πάουελ είχε 31 πόντους, ενώ 22 μαζί με 14 ριμπάουντ είχε ο Ίβιτσα Ζούμπατς, ωστόσο ο Τζέιμς Χάρντεν έμεινε στους 17 με 5/15 σουτ.

Με έναν καταπληκτικό Βίκτορ Γουεμπανιαμά οι Σπερς συνέτριψαν 116-96 τους Κινγκς. Ο Γάλλος είχε 34 πόντους (6/12 τρίποντα), 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 τάπες οδηγώντας την ομάδα του στο 5-6.

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ