Προσέχουν για να έχουν οι Μάβερικς με τον Ντόντσιτς

Προσέχουν για να έχουν οι Μάβερικς με τον Ντόντσιτς

Οι ιθύνοντες των Ντάλας Μάβερικς αποφάσισαν να αποκλείσουν από το Summer League τον Λούκα Ντόντσιτς, θέλοντας να προστατέψουν τον νεαρό γκαρντ.

Συνηθίζεται οι νεαροί, πρωτάρηδες παίκτες στο NBA να δοκιμάζονται στο Sumer League κάθε χρονιάς, προκειμένου να πάρουν μια πρώτη γεύση και να εγκλιματιστούν στις απαιτήσεις και τον ρυθμό της Λίγκας.

Οι Μάβερικς όμως πήραν την απόφαση να αποκλείσουν από την διαδικασία αυτή τον Λούκα Ντόντσοτς προκειμένου να του εξασφαλίσουν παραπάνω μέρες ξεκούρασης. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Νοβίτσκι υπολογίζει σοβαρά τον πολλά υποσχόμενο Σλοβένο στο πρόσωπο του οποίου βλέπει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ και έναν (γιατί όχι) μελλοντικό franchise player.

Ο Ντόντσις όμως, λίγο πριν κλείσει τα 20 χρόνια του προέρχεται από μια εξαιρετικά βεβαρημένη διετία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Σλοβενίας, όπου έπαιξε περισσότερα από 150 παιχνίδια. Δεδομένου λοιπόν ότι οι ρυθμοί στο ΝΒΑ είναι εξοντωτικοί με 82 τουλάχιστον παιχνίδια μέσα στην σεζόν, το επιτελείο των Μαβς αποφάσισε να ξεκουράσει τον Σλοβένο για να αποφύγει στο μέλλον κάποιον τραυματισμό κόπωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ