Η… ανταλλαγή της χρονιάς, στέλνει τον Λέοναρντ στους Σέλτικς

Η… ανταλλαγή της χρονιάς, στέλνει τον Λέοναρντ στους Σέλτικς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, οι Μπόστον Σέλτικς αναμένεται να κινηθούν για τον Καουάι Λέοναρντ των Σπερς και προσφέρουν δύο πολύ σημαντικά κομμάτια της ομάδας του Μπραντ Στίβενς.

Μετά το «σήριαλ» ΛεΜπρον και την μετακίνησή του στους Λέικερς, η φυγή του Λέονανρντ από το Σαν Αντόνιο είναι αυτή που μονοπωλεί καθημερινά τα media που καλύπτουν ειδησεογραφικά το ΝΒΑ. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sporting News», οι Σέλτικς μπαίνουν δυνατά στην απόκτηση του 27χρονου two-way player των Τεξανών, προσφέροντας ένα σούπερ πακέτο για αντάλλαγμα.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για τους Τέρι Ροζίερ και Γκόρντον Χέιγουορντ. O 24χρονος Ροζίερ, βρήκε χώρο στην περιφέρεια των Σέλτικς μετά τους τραυματισμούς των Ίρβινγκ και Σμαρτ και… απογειώθηκε στην Τρίτη σεζόν του στην Λίγκα. Αγωνίστηκε σε 80 ματς της κανονικής περιόδου προσφέροντας 11,3 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ αλλά και πολύ σημαντική δουλειά που δεν καταγράφεται από την στατιστική, με πολύ πάθος στο παιχνίδι του και δυνατές άμυνες.

Από την άλλη ο Χέιγουορντ αποκτήθηκε για να αποτελέσει τον… τρίτο πόλο της Big 3 που φιλοδοξούσαν να παρουσιάσουν οι Κέλτες μαζί με τους Ίρβινγκ και Χόρφορντ, αλλά ο σοκαριστικός τραυματισμός του τον έθεσε νοκ άουτ από την αρχή της σεζόν.

Αυτούς τους δύο παίκτες λοιπόν βάζουν στο τραπέζι οι Σέλτικς για να εξασφαλίσουν τον Καουάι Λέοναρντ αλλά και τον έμπειρο γκαρντ Πάτι Μιλς. Δύο παίκτες που θεωρητικά ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού που ακολουθούν εδώ και αρκετά χρόνια οι Μπόστον Σέλτικς και μπορεί να θεωρηθεί αναβάθμιση του ρόστερ, εφόσον το deal αυτό προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ