Σπερς και Ράπτορς συζητούν για την ανταλλαγή της χρονιάς!

Σπερς και Ράπτορς συζητούν για την ανταλλαγή της χρονιάς!

Δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Τορόντο Ράπτορς βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανταλλαγή του Λέοναρντ με τον ΝτεΡόζαν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σαμς Χαρανία του «Yahoo», οι Τεξανοί με τους Καναδούς έχουν στα σκαριά μια ανταλλαγή που θα αλλάξει τις ισορροπίες με τους Καουάι Λέοναρντ και ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν να αλλάζουν ομάδα.

Οι μεν Σπερς, έχουν το μεγάλο τους αστέρι ανενεργό επί της ουσίας την τελευταία σεζόν λόγω τραυματισμού, με τον Λέοναρντ να έχει εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα του Πόποβιτς. Από την άλλη οι Ράπτορς που ήταν πρώτοι στη regular season στην Ανατολή, αλλά δεν κατάφεραν για άλλη μια φορά να προχωρήσουν στα play offs και έχουν μπει σε φάση ανανέωσης του ρόστερ.

Οι συνθήκες λοιπόν είναι ιδανικές στις δύο ομάδες για να προχωρήσει η ανταλλαγή που θα βολέψει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ο Λέοναρντ θα αλλάξει επιτέλους περιβάλλον και θα έχει και πάλι ηγετικό ρόλο στους Ράπτορς που θα επιχειρήσουν ανανεωμένοι να αποτινάξουν τον χαρακτήρα του λούζερ, την ώρα που ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τον Γκρεγκ Πόποβιτς, που αναζητά άλλωστε τον επόμενο ηγέτη στην περιφέρεια των Σπερς μετά τη φυγή του Πάρκερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ