Σπερς και Ράπτορς συμφώνησαν για ανταλλαγή Λέοναρντ-ΝτεΡόζαν!

Σπερς και Ράπτορς συμφώνησαν για ανταλλαγή Λέοναρντ-ΝτεΡόζαν!

Η ανταλλαγή της χρονιάς στο ΝΒΑ είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί, καθώς οι Σπερς τα βρήκαν με τους Ράπτορς προκειμένου ο Καουάι Λέοναρντ να μετακομίσει στο Τορόντο και ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν στο Σαν Αντόνιο.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Τορόντο Ράπτορς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις εδώ κι αρκετές μέρες προκειμένου να ολοκληρώσουν μια ανταλλαγή που θα ταράξει τα νερά στο ΝΒΑ και θα περιλαμβάνει τόσο τον Καουάι Λέοναρντ αλλά και τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν.

Τελικά όπως όλα δείχνουν οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τη σπουδαία ανταλλαγή και ο Λέοναρντ θα γίνει κάτοικος του Τορόντο, ενώ ο ΝτεΡόζαν θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο και θα πάει στο Σαν Αντόνιο. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ολοκληρωθεί και το μόνο που μένει είναι τα υπόλοιπα ανταλλάγματα, ενώ το deal είναι οριστικό, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Άντριαν Βοϊναρόφσκι.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως και οι δύο παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν στις νέες τους ομάδες, όμως Σπερς και Ράπτορς συμφώνησαν παρά τις αρνήσεις των Λέοναρντ και ΝτεΡόζαν.

Ο δε ΝτεΡόζαν συνομιλούσε για ώρες με το φίλο του και συμπαίκτη του για χρόνια, Κάιλ Λάουρι, ενώ ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι προσπάθησε ο ίδιος να τον ενημερώσει για την εξέλιξη.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ανταλλάγματα ο Πάτι Μιλς αναμένεται να πάει και αυτός στο Τορόντο ενώ την αντίθετη πορεία θα ακολουθήσει ο Ο Τζι Ονουνόμπι ή ο Πασκάλ Σιακάμ με τον Ντορέλ Ράιτ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ