Επισημοποιήθηκε η ανταλλαγή Λέοναρντ-Ντερόζαν!

Επισημοποιήθηκε η ανταλλαγή Λέοναρντ-Ντερόζαν!

Το deal του καλοκαιριού οριστικοποιήθηκε! Καγουάι Λέοναρντ και Ντεμάρ Ντερόζαν αλλάζουν «στρατόπαιδα», με τον πρώτο να οδεύει στο Τορόντο, ενώ ο δεύτερος στο Σαν Αντόνιο

Είναι οριστικό πλέον, η ανταλλαγή του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε. Σαν Αντόνιο Σπερς και Τορόντο Ράπτορς συμφώνησαν για την ανταλλαγή των σταρ τους Καγουάι Λέοναρντ και Ντεμάρ Ντερόζαν.

Συνολικά η ανταλλαγή που συμφωνήθηκε στέλνει στο Σαν Αντόνιο τον Ντερόζαν, τον Γιάκομπ Ποέλτλ και ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου στο 2019. Την ώρα που το Τορόντο παίρνει τους Λέοναρντ και Ντάνι Γκριν.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους Ράπτορς ο Ντερόζαν μεταφέρεται κι απομένουν τρία χρόνια ακόμα, στα οποία θα πάρει 83 εκατ. δολάρια. Από την άλλη ο Λέοναρντ το επόμενο καλοκαίρι μένει χωρίς συμβόλαιο.

Ο Καγουάι στα 7 χρόνια που αγωνίστηκε στο Σαν Αντόνιο είχε 16.3 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά παιχνίδι. Ο σουτέρ Ντάνι Γκριν έπαιξε 8 χρόνια στους Σπερς και παρότι οι αριθμοί του δεν είναι εντυπωσιακοί (9.1 πόντοι, 3.5 ριμπάουντ), η προσφορά του ήταν πολύ σημαντικοί στον ειδικό ρόλο που του είχε αναθέσει ο Γκρεγκ Πόποβιτς.

O Ντερόζαν με ποσοστά καριέρας 19.7 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ ήταν ο ηγέτης του Τορόντο και λογικά τον ίδιο λόγο θα αναλάβει και στους Σπερς. Ο Ποελτλ μέτρησε 6.9 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.2 τάπες με τη φανέλα των Ράπτορς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ