Εντυπωσιακή τοιχογραφία του King James στο Λος Άντζελες!

Εντυπωσιακή τοιχογραφία του King James στο Λος Άντζελες!

Ο Καλιφορνέζος καλλιτέχνης,Γκουστάβο Θερμένιο Τζούνιορ, δημιούργησε μία εντυπωσιακή τοιχογραφία για τον ΛεΜπρον Τζέιμς!

Η Βενετία του Λος Άντζελες έχει ένα ακόμα έργο τέχνης. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς παρατηρεί τους Κόμπι Μπράιαντ, Σακίλ Ο’Νιλ, Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και Ουίτ Τσάμπερλεϊν, όπως τον εμπνεύστηκε ο διάσημος καλλιτέχνης Γκουστάβο Θερμένιο Τζούνιορ.

Η Βένις του Λος Άντζελες, η Βενετία της Αμερικής δηλαδή είναι διάσημη παγκοσμίως για τα κανάλια της, την παραλία, το κυκλικό Όσιαν Φροντ Γουόκ, αλλά και για τις δημιουργίες του Γκουστάβο Θερμένιο Τζούνιορ! Ο Καλιφορνέζος καλλιτέχνης εμπνεύστηκε από τη «μετακόμιση» του ΛεΜπρον Τζέιμς στους Λέικερς και δημιούργησε ξανά μετατρέποντας σε καμβά κεντρικό τοίχο της περιοχής!

Ο Θερμένιο Τζούνιορ ζωγράφισε τον King James, με τη φανέλα με το Νο23, να ατενίζει την ιστορία των αστέρων που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Λος Άντζελες. Των πέντε παικτών που πρωταγωνίστησαν στην κατάκτηση των 16 πρωταθλημάτων ΝΒΑ από τους Λέικερς.

Ο «King James» απολαμβάνει στο έργο τους Κόμπι Μπράιαντ (έχει κατακτήσει 5 τίτλους ΝΒΑ με τους Λέικερς), Σακίλ Ο’Νιλ (3 τίτλους), Μάτζικ Τζόνσον (5 τίτλους), Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (5 τίτλους) και Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (1 τίτλος), ενώ ο τίτλος που επέλεξε το «Bleacher Report», το οποίο και δημοσίευσε τη φωτό, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από… «η τοιχογραφία που αξίζει να δεις».

Ο τίτλος βέβαια θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και αντίστοιχος των προσδοκιών από την απόκτηση του Τζέιμς… Προσδοκίες που δεν είναι άλλες από την κατάκτηση του 17ου πρωταθλήματος από τους Λέικερς και πρώτου από το 2010

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ