Μένει ελεύθερος από τους Χοκς και υπογράφει στους Ρόκετς ο Καρμέλο Άντονι

Μένει ελεύθερος από τους Χοκς και υπογράφει στους Ρόκετς ο Καρμέλο Άντονι

Ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για να πληρώσουν το buy-out του Καρμέλο οι Ατλάντα Χοκς και να τον αφήσουν επίσημα ελεύθερο. Οι Ρόκετς φαίνεται να τα έχουν βρει με τον 34χρονο φόργουορντ για συμβόλαιο ενός χρόνου

Η πρόσφατη ανταλλαγή ανάμεσα τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τους Ατλάντα Χοκς οδήγησε τον Καρμέλο Άντονι στα «γεράκια», αλλά δεν θα μείνει στην Ατλάντα για πολύ ακόμα ο 34χρονος φόργουορντ.

Οι Χοκς και ο Καρμέλο ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να μείνει ελεύθερος ο απόφοιτος του Σίρακιους. Επιθυμία του Άντονι είναι να αγωνιστεί με τους Χιούστον Ρόκετς του Τζέιμς Χάρντεν και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για συμβόλαιο ενός χρόνου με αμοιβή 2.4 εκατ. δολάρια για τον Καρμέλο.

Η περσινή χρονιά δεν πήγε όπως περίμενε ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης με τις ΗΠΑ. Η τριάδα Γουέστμπρουκ-Τζορτζ-Άντονι αναμενόταν να κάνει «πάταγο» αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς έτσι.

Ο Άντονι στα 34 πλέον προσπαθεί να αγωνιστεί σε μία ομάδα που να έχει σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και οι Χιούστον είναι σίγουρα μία από αυτές. Εκεί θα βρει τους Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ, αλλά και έναν πολύ δυνατό σύνολο γύρω από αυτούς. Το run and gun πλάνο των Ρόκετς ταιριάζει «γάντι» στον Καρμέλο που θα προσπαθήσει να προσθέσει το κάτι παραπάνω που λείπει στην ομάδα του Τέξας για να φτάσει μέχρι το τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ