Παρουσίασαν Χάουαρντ οι Γουίζαρντς

Παρουσίασαν Χάουαρντ οι Γουίζαρντς

Οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να κάνει ο,τι του ζητηθεί από τον προπονητή του.

Οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντουάιτ Χάουαρντ, με τον θηριώδη σέντερ να προβαίνει σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Ο «Σούπερμαν» έμεινε ελεύθερος από τους Μπρούκλιν Νετς νωρίτερα το καλοκαίρι πριν υπογράψει στους «Μάγους». Στις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της παρουσίασης του ήταν ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην Ουάσινγκτον.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανήκω στην οικογένεια των Ουίζαρντς. Θεωρώ πως θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Έχω σαν στόχο να… σοκάρω πολύ κόσμο» είπε αρχικά. Το… σοκ που θέλει να προκαλέσει πηγαίνει προς αυτούς που δεν πιστεύουν στις ικανότητες του και θέλει να τους αποστομώσει.

«Έχω σκοπό να αγωνίζομαι για οκτώ χρόνια ακόμα. Έμαθα πράγματα στους Μάτζικ για οκτώ χρόνια. Μετά στην Λα Λα Λαντ (Λος Άντζελες). Δούλεψα και στους Ρόκετς. Έμαθα να πετάω σαν γεράκι στους Χοκς, αλλά και να τσιμπάω σαν τους Χόρνετς. Και όλα αυτά μου έδειξαν πως να γίνω ένας Μάγος» είπε ο πάντα χαμογελαστός 32χρονος σέντερ.

Τέλος αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τον νέο συμπαίχτη του Τζον Γουόλ δήλωσε: «Όλα έχουν σχέση με τη νίκη. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής. Είμαι έτοιμος να το πράξω. Στοχεύω σε αυτό. Είναι ένα σπουδαίο μέρος για μένα η Ουάσινγκτον. Χωρίς ασέβεια στους άλλους γκαρντ με τους οποίους υπήρξα συμπαίκτης, αλλά ο Τζον Γουόλ είναι κάτι το ξεχωριστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ