Ο Λαβ στεριώνει στο Κλίβελαντ

Ο Λαβ στεριώνει στο Κλίβελαντ

Ο Κέβιν Λαβ αποφάσισε να ακολουθήσει τον αντίθετο δρόμο με αυτόν που ακολούθησαν οι άλλοι δύο σταρ των Καβαλίερς, με τους οποίους η ομάδα έφερε στο Κλίβελαντ το πρώτο πρωτάθλημα σε οποιοδήποτε ομαδικό σπορ μετά από μισό αιώνα. Ενώ ο Κάιρι Ίρβινγκ έφυγε για τη Βοστόνη και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για τους Λέικερς, αυτός είπε […]

Ο Κέβιν Λαβ αποφάσισε να ακολουθήσει τον αντίθετο δρόμο με αυτόν που ακολούθησαν οι άλλοι δύο σταρ των Καβαλίερς, με τους οποίους η ομάδα έφερε στο Κλίβελαντ το πρώτο πρωτάθλημα σε οποιοδήποτε ομαδικό σπορ μετά από μισό αιώνα. Ενώ ο Κάιρι Ίρβινγκ έφυγε για τη Βοστόνη και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για τους Λέικερς, αυτός είπε να μείνει. Και να βγάλει… ρίζες στο Κλίβελαντ.

Ο Κέβιν Λαβ υπέγραψε τετραετή επέκταση του συμβολαίου του με τους Καβαλίερς, το οποίο πλέον θα λήξει το 2023. Όταν αυτός θα είναι 35 χρόνων. Άρα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι σκοπός του είναι να κρεμάσει τα παπούτσια του στο Κλίβελαντ. Γι’ αυτό το διάστημα, μαζί με τα λεφτά που ήταν να πάρει έτσι κι αλλιώς φέτος, θα εισπράξει 145 εκ. δολάρια. Και δηλώνει ενθουσιασμένος:

«Όταν ήρθα για πρώτη φορά στο Κλίβελαντ, το έκανα με σκοπό να μείνω πολλά χρόνια. Ήρθα για να πάρω νίκες. Αναπτύξαμε μια κουλτούρα εδώ, που αντανακλά αυτό ακριβώς. Είμαι φοβερά ενθουσιασμένος και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Είναι μεγάλη δέσμευση για μένα, αλλά και για τους Καβαλίερς, οπότε θέλω να ευχαριστήσω τον Νταν Γκίλμπερτ, τον gm Κόμπι Άλτμαν και όλη την ομάδα.

Μου αρέσει να παίζω εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος για την ομάδα που έχουμε και ανυπομονώ για το κοινό μας μέλλον. Οι οπαδοί του Κλίβελαντ είναι ξεχωριστοί για μένα από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ κι ανυπομονώ επίσης να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτής της σπουδαίας κοινότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ