Άντονι : «Όλα στους Θάντερ έγιναν βιαστικά»

Άντονι : «Όλα στους Θάντερ έγιναν βιαστικά»

Ο Καρμέλο Άντονι είναι ένας σταρ και οι σταρ στο ΝΒΑ δεν αλλάζουν πολύ συχνά ομάδες. Αυτός, ωστόσο, αποτελεί εξαίρεση. Διότι εφόσον υπογράψει τελικά στους Χιούστον Ρόκετς, θα έχει καταφέρει κάτι μοναδικό: να αλλάξει τέσσερις ομάδες σε διάστημα ενός χρόνου! Πέρυσι τέτοιον καιρό ήταν στους Νιου Γιορκ Νικς, τον Σεπτέμβρη πήγε στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, […]

Ο Καρμέλο Άντονι είναι ένας σταρ και οι σταρ στο ΝΒΑ δεν αλλάζουν πολύ συχνά ομάδες. Αυτός, ωστόσο, αποτελεί εξαίρεση. Διότι εφόσον υπογράψει τελικά στους Χιούστον Ρόκετς, θα έχει καταφέρει κάτι μοναδικό: να αλλάξει τέσσερις ομάδες σε διάστημα ενός χρόνου!

Πέρυσι τέτοιον καιρό ήταν στους Νιου Γιορκ Νικς, τον Σεπτέμβρη πήγε στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, πριν από μερικές μέρες έγινε ανταλλαγή με τους Σρέντερ και Μούσκαλα και κατέληξε στην Ατλάντα, όπου περιμένει από τους Χοκς να εξαγοράσουν το συμβόλαιό του για να πάει στο Χιούστον.

Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή δεν μπόρεσε να «κολλήσει» με τους Θάντερ. Μιλώντας στο ESPN ο «Μέλο» εξηγεί τι πήγε στραβά στην Οκλαχόμα Σίτι:

«Δεν ταίριαξα. Νομίζω ότι πέρυσι – και δεν έχω μιλήσει άλλη φορά γι’ αυτό – όλα έγιναν πολύ βιαστικά. Πήγα στην ομάδα όταν γινόταν η  media day, παραμονή της έναρξης της προετοιμασίας. Εκεί τα είχαν ετοιμάσει όλα και ξαφνικά έρχομαι εγώ την 25η ώρα. Κι αυτοί λένε, ωχ, είναι μαζί μας κι ο Μέλο. Καταλαβαίνεις τι έγινε. Γι’ αυτό δεν έπαιξα καλά. Κάποιες φορές, έπρεπε να βρίσκω εγώ τι δεν πήγαινε καλά αντί να με βοηθήσει κάποιος από την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ