Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Κονόουτον

Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Κονόουτον

Ένα νέο συμπαίκτη θα έχει τη νέα σεζόν ο Γιάννης Αντετκούνμπο, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν τον Πατ Κονόουτον, όπως ανέφερε πρώτος ο Σαμς Καράνια στο Yahoo Sports. Sources: Pat Connaughton is signing a two-year deal with the Bucks worth slightly more than his minimum salary in both seasons — with the first year guaranteed. […]

Ένα νέο συμπαίκτη θα έχει τη νέα σεζόν ο Γιάννης Αντετκούνμπο, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν τον Πατ Κονόουτον, όπως ανέφερε πρώτος ο Σαμς Καράνια στο Yahoo Sports.

Ο Κονόουτον είναι ένας γκαρντ, που αποφοίτησε το 2015 από το Νοτρ Νταμ και επελέγη στο νούμερο 41 του ντραφτ από τους Μπλέιζερς, με τους οποίους δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά πράγματα αυτή την τριετία. Μάλιστα, παρόλο που η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερή του, δεδομένου ότι έπαιξε σε 82 αγώνες με μέση συμμετοχή τα 18 λεπτά και έχοντας 5,4 πόντους με 35% στο τρίποντο, εντούτοις δεν κατάφερε να τους πείσει να τον κρατήσουν.

Οι Μπακς ήθελαν να αποκτήσουν βάθος στην περιφέρεια χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα και υπό αυτή την έννοια η επιλογή του Κονόουτον μοιάζει πολύ καλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ