Μένει και ο Καπέλα στους Ρόκετς

Μένει και ο Καπέλα στους Ρόκετς

Αν πιστεύετε ότι ο βασικότερος αντίπαλος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα είναι τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ οι Λέικερς λόγω ΛεΜπρόν, κάνετε λάθος. Οι Χιούστον Ρόκετς μοιάζουν περισσότερο από ποτέ αποφασισμένοι να τους εκθρονίσουν κι αυτό φαίνεται από την τελευταία κίνησή τους. Κράτησαν τον Κλιντ Καπέλα! Τον πολύ αθλητικό Ελβετό σέντερ, ο οποίος την τελευταία […]

Αν πιστεύετε ότι ο βασικότερος αντίπαλος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα είναι τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ οι Λέικερς λόγω ΛεΜπρόν, κάνετε λάθος. Οι Χιούστον Ρόκετς μοιάζουν περισσότερο από ποτέ αποφασισμένοι να τους εκθρονίσουν κι αυτό φαίνεται από την τελευταία κίνησή τους. Κράτησαν τον Κλιντ Καπέλα!

Τον πολύ αθλητικό Ελβετό σέντερ, ο οποίος την τελευταία διετία έχει κάνει τρομερό ξεπέταγμα κι έχει αναδειχθεί σε παίκτη-κλειδί της σούπερ ομάδας των Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ. Ειδικά η σεζόν που πέρασε ήταν ονειρεμένη γι’ αυτόν, καθώς είχε 13,9 πόντους, 10,8 ριμπάουντ και 2 τάπες ανά αγώνα.

Όπως αποκαλύπτει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, ο Καπέλα συμφώνησε να υπογράψει πενταετή επέκταση του συμβολαίου του έναντι συνολικού ποσού 90 εκ. δολαρίων. Πράγμα που σημαίνει ότι οι Ρόκετς κρατούν όλα τα κομμάτια του φετινού πετυχημένου παζλ στο Χιούστον και ετοιμάζονται να προσθέσουν ένα ακόμα. Τον Καρμέλο Άντονι!

Και κάπως έτσι, το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 23 ολόκληρα χρόνια μοιάζει φέτος πιο κοντινό από ποτέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ