«Ο Κόμπι επιστρέφει»! (vid)

«Ο Κόμπι επιστρέφει»! (vid)

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί μια φήμη στο Λος Άντζελες. Ότι στα 39 του χρόνια ο Κόμπι Μπράιαντ σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να παίξει μόνο μία σεζόν μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λέικερς! Η φήμη δεν κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή, η αλήθεια να λέγεται. Τουλάχιστον δεν κρινόταν σοβαρή, μέχρι που το TMZ […]

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί μια φήμη στο Λος Άντζελες. Ότι στα 39 του χρόνια ο Κόμπι Μπράιαντ σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να παίξει μόνο μία σεζόν μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λέικερς!

Η φήμη δεν κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή, η αλήθεια να λέγεται. Τουλάχιστον δεν κρινόταν σοβαρή, μέχρι που το TMZ Sports συνάντησε τον Σακίλ Ο’ Νιλ΄έξω από ένα γήπεδο μπάσκετ στο L.A., όπου μόλις είχε ολοκληρωθεί ένα φιλανθρωπικό τουρνουά. Πλησίασε ο ρεπόρτερ με την κάμερα τον «Σακ» και με εμφανή διάθεση να κάνει πλάκα, τον ρώτησε αν σκέφτεται στα 46 του να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Η απάντηση δεν ήταν ακριβώς αυτή που περίμενε. Διότι το αρχικό και κατηγορηματικό «όχι», είχε και συνέχεια: «Όμως ο Κόμπι επιστρέφει στην ενεργό δράση. Κι αυτό το ακούσατε πρώτα εδώ»! Αν δεν το πιστεύετε, ιδού και το βίντεο:

Βεβαίως ο Σακίλ Ο’ Νιλ είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να σπάει πλάκα. Αυτό το ξέρουν όλοι. Λάτρης του χαβαλέ, το πιο πιθανό είναι να πέταξε μία ακόμα ατάκα, δίχως να την πολυσκεφτεί. Αλλά πάλι, τον Κόμπι τον ξέρει καλά, έχουν πάρει πρωταθλήματα μαζί, έχουν τσακωθεί, τα έχουν ξαναβρεί. Θα μπορούσε κάτι να ξέρει. Όμως είναι αλήθεια πως ενδείξεις περί μιας τέτοιας επιστροφής δεν υπάρχουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ