Ιστορική συμφωνία του ΝΒΑ με εταιρεία στοιχηματισμού

Ιστορική συμφωνία του ΝΒΑ με εταιρεία στοιχηματισμού

Το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη θα έχει για τα επόμενα τρία χρόνια ως Επίσημο Χορηγό την MGM Resorts.

Το ΝΒΑ πρωτοπορεί και για πρώτη φορά στην ιστορία του, συνεργάζεται εμπορικά με εταιρεία στοιχηματισμού! Την είδηση ανακοίνωσε ο κομισάριός του, Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος επιβεβαίωσε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την MGM Resorts!

Μάλιστα αυτή η συμφωνία θα αγκαλιάσει και το WNBA και αναμένεται να φέρει στα ταμεία της λίγκας περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια! Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί το ΝΒΑ με εταιρεία στοιχηματισμού όπως και γενικότερα όλος ο αμερικάνικος αθλητισμός αφού ο αθλητικός στοιχηματισμός επιτρεπόταν μόνο στο Λας Βέγκας.

Η MGM Resorts είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχηματισμού και παιγνίων στον κόσμο και για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Επίσημος Χορηγός του ΝΒΑ και του WNBA, με τον Άνταμ Σίλβερ να τονίζει «Το τοπίο στο στοίχημα στις ΗΠΑ συνεχίζει να αναπτύσσεται με γρήγορο βήμα και η MGM Resorts είναι αποδεδειγμένα ο ηγέτης σε αυτό το χώρο, για να δουλέψουμε μαζί τους, σε αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία. Η συνεργασία μας θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού και ψυχαγωγίας για τους πελάτες μας, μέσω της χρήσης ακριβών δεδομένων του ΝΒΑ και του WΝΒΑ σε πραγματικό χρόνο και των συλλογικών μας προσπαθειών για την διατήρηση κι ενίσχυση της ακεραιότητας των παιχνιδιών μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ