Αντετοκούνμπο : «Σειρά μας να ακολουθήσουμε τον ΛεΜπρόν»

Αντετοκούνμπο : «Σειρά μας να ακολουθήσουμε τον ΛεΜπρόν»

Το σχολείο που έφτιαξε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην γενέτειρά του, Άκρον του Οχάιο, και εγκαινίασε τη Δευτέρα έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στις ΗΠΑ και όχι μόνο. Κυρίως διότι αναδεικνύει το ρόλο που πρέπει να παίζουν οι αθλητές αυτού του επιπέδου και τέτοιας δημοφιλίας στην κοινωνία. Όλοι θαύμασαν τον ΛεΜπρόν. Και κάποιοι τον ζήλεψαν. Με την […]

Το σχολείο που έφτιαξε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην γενέτειρά του, Άκρον του Οχάιο, και εγκαινίασε τη Δευτέρα έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στις ΗΠΑ και όχι μόνο. Κυρίως διότι αναδεικνύει το ρόλο που πρέπει να παίζουν οι αθλητές αυτού του επιπέδου και τέτοιας δημοφιλίας στην κοινωνία.

Όλοι θαύμασαν τον ΛεΜπρόν. Και κάποιοι τον ζήλεψαν. Με την καλή έννοια. Με τη λογική ότι θα ήθελαν κάποια στιγμή να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει τον θαυμασμό του.

«Τιτίβισε» στο twitter το εγκώμιό του για τον ΛεΜπρόν. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως εξέφρασε την επιθυμία να ακολουθήσει το παράδειγμά του. Διότι είναι πολύ σπουδαίο τέτοιες ενέργειες να βρίσκουν μιμητές.

«Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπήρξε πάντα πρότυπο εντός γηπέδου, αλλά αυτά που κάνει εκτός γηπέδου είναι απίστευτα! Σε βλέπουμε, ΛεΜπρόν Τζέιμς, και τώρα είναι η σειρά μας να ακολουθήσουμε», έγραψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ