Ελεύθερος ο Οκάρο Ουάιτ

Ελεύθερος ο Οκάρο Ουάιτ

Ο Αμερικανός, που για αρκετό καιρό φερόταν ως βασικός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, αποδεσμεύθηκε από τους Καβαλίερς.

Ο Οκάρο Ουάιτ ήταν για πολύ καιρό στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος πάντως ήξερε ότι η 5η Αυγούστου ήταν η κρίσιμη ημερομηνία για το μέλλον της συνεργασίας του Αμερικανού με τους Καβαλίερς. Δεν θέλησαν οι «πράσινοι» να περιμένουν τόσο πολύ και προτίμησαν τη σίγουρη λύση του ΝτεΣόν Τόμας, έτσι, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν θα επιστρέψει ο παίκτης στην Ελλάδα, παρόλο που πλέον είναι ελεύθερος.

Η ομάδα του Κλίβελαντ πήρε την απόφαση να τον αποδεσμεύσει και να τον αφήσει να αναζητήσει άλλο σταθμό στην καριέρα του, διότι δεν ήθελε να πληρώσει το μισό από το 1,5 εκ. που έπρεπε να του δώσει για τη νέα σεζόν. Αυτά τα χρήματα (περίπου 750 χιλιάρικα) θα τα έδινε έτσι κι αλλιώς, είτε τον κρατούσε για να παίξει τη νέα σεζόν είτε τον έκοβε στο training camp.

Ο Ουάιτ, που τον μάθαμε στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον Άρη, ανήκε πέρυσι μέχρι κάποιο σημείο της σεζόν στους Χιτ κι όταν αυτοί τον αποδέσμευσαν, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Καβαλίερς. Μαζί τους έπαιξε στα summer leagues, αλλά τελικά δεν κατάφερε να τους πείσει να του δώσουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Είναι άγνωστο, πάντως, για την ώρα αν θα στρέψει το ενδιαφέρον του στην Ευρώπη, όπου σίγουρα θα βρει μια καλή δουλειά ή αν θα επιμείνει στο ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ