Οι Μπακς του Giannis σε «παιχνίδι Χριστουγέννων» μετά από τέσσερις δεκαετίες!

Οι Μπακς του Giannis σε «παιχνίδι Χριστουγέννων» μετά από τέσσερις δεκαετίες!

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, επιστρέφουν σε «παιχνίδι Χριστουγέννων» μετά από 41 ολόκληρα χρόνια.

Τα Ελάφια τα τελευταία χρόνια αρχίζουν σταδιακά να αλλάζουν στάτους και μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει η σταθερή άνοδος του Γιάννη Αντετοκούνμπο τόσο αγωνιστικά όσο και εμπορικά, που συμπαρασύρει την ομάδα του. Το ίδιο το ΝΒΑ, θεωρεί τον Greek Freak ως σημαντικό κεφάλαιο και παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί σε franchise όχι της ομάδας αλλά ολόκληρης της Λίγκας σε λίγα χρόνια. Κατάσταση που τονίζεται και από το παρακάτω γεγονός.

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έχουν παίξει τα Χριστούγεννα, στα συνήθη παιχνίδια-διακοπών του ΝΒΑ από το 1977, αλλά αυτή την χρονιά θα επιστρέψουν για να αντιμετωπίσουν τους Νικς της Νέας Υόρκης. Αυτές τις πληροφορίες ανέφεραν New York Times και ESPN.

Επίσης ο ΛεΜπρον Τζέιμς και η νέα του ομάδα, οι Λος Άντζελες Λέικερς, θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια  Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στις 25 Δεκεμβρίου στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Οι Χιούστον Ρόκετς θα φιλοξενήσουν τους Οκλαχόμα Θάντερ, οι Σέλτικς με την Φιλαδέλφεια 76, ενώ σε ένα άλλο παιχνίδι της ημέρας των Χριστουγέννων, η Γιούτα Τζαζ θα υποδεχθεί τους Πόρτλαντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ