Στους Τίμπεργουλβς ο Νάναλι

Στους Τίμπεργουλβς ο Νάναλι

Άργησε λίγο, αλλά τελικά κατάφερε ο Τζέιμς Νάναλι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα εξασφαλίζοντας ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο Τζέιμς Νάναλι απέδειξε αυτό το καλοκαίρι πως πράγματι ο επιμένων νικά. Κυνήγησε πολύ μια δουλειά στο ΝΒΑ και παρότι αρχικά φάνηκε να μην τα καταφέρνει, εντούτοις δεν τα παράτησε. Και δικαιώθηκε. Διότι τελικά οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς τού έδωσαν το πολυπόθητο συμβόλαιο. Και το ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα.

Τα νέα είχαν διαρρεύσει από την Τρίτη, όταν ο Σαμς Καράνια είχε αποκαλύψει τη συμφωνία των δύο πλευρών στο Yahoo Sports. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό το deal δεν δημοσιοποιούν οι Γουλβς, κάνουν ωστόσο εκτενή αναφορά στο βιογραφικό του Νάναλι, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι έχει παίξει και στην Ελλάδα. Αυτό που δεν αναφέρουν είναι ότι η ελληνική Α1 ήταν ο πρώτος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο Σάντα Μπάρμπαρα. Έπαιξε στο ξεκίνημα της σεζόν 2012-13 δύο αγώνες με την Καβάλα έχοντας για προπονητή τον Κρις Χουγκάζ.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε το δρόμο του, που τον έφερε την τελευταία διετία στη Φενερμπαχτσέ, με την οποία έπαιξε σε δύο συνεχόμενα φάιναλ φορ και κατέκτησε έναν τίτλο Ευρωλίγκας. Και τώρα έρχεται η σειρά του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ