Πρόβλημα στον χιαστό ο ΛεΜπρόν: Έπαιζε τραυματίας στο τέλος του Game 5 με τους Τίμπεργουλβς

Πρόβλημα στον χιαστό ο ΛεΜπρόν: Έπαιζε τραυματίας στο τέλος του Game 5 με τους Τίμπεργουλβς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αγωνίστηκε στο Game 5 με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, έχοντας πρόβλημα στον χιαστό του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η σεζόν για τους Λος Άντζελες Λέικερς έλαβε τέλος, καθώς η παρέα του ΛεΜπρό  και του Ντόντσιτις ηττήθηκε από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στον πρώτο γύρο των play-off, με τη σειρά να ολοκληρώνεται με 4-1.

Στο Game 5 οι «Λιμνάνθρωποι» δεν κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί, καθώς έχασαν με 103-96 από τους «Λύκους των Μεγάλων Λιμνών» στο Λος Άντζελες. Ο «Βασιλιάς» έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να δώσει ανάσα στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ 13-15: Μόνο περηφάνια για τα κορίτσια του Θρύλου

Κατά τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο ΛεΜπρόν συγκρούστηκε με τον Ντόντε ΝτιΒισέντζο και στη συνέχεια δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Το απόγευμα της Παρασκευής (2/5), μάθαμε ότι ο «Βασιλιάς» έπαιζε στα τέλη του ματς με πρόβλημα στον χιαστό, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος έχει υποστεί διάταση δευτέρου βαθμού στον πρόσθιο χιαστό και θα ταλαιπωρηθεί για τρεις με πέντε εβδομάδες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ