Αϊζάια Τόμας: «Το Κλίβελαντ είναι σκ@τ@» (vid)

Αϊζάια Τόμας: «Το Κλίβελαντ είναι σκ@τ@» (vid)

Ο Αϊζάια Τόμας αναφέρθηκε μέσω Instagram στην πόλη του Κλίβελαντ και τους Καβαλίερς και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του, ωστόσο αναγκάστηκε να ανασκευάσει λίγη ώρα μετά.

Ο Τόμας είχε μια πολύ κακή περσινή σεζόν, επηρεασμένος από τον σοβαρό τραυματισμό του που θα ήθελε γρήγορα να την ξεχάσει. Έφυγε από τους Σέλτικς και ξεκίνησε τη χρονιά στο Κλίβελαντ στο πλευρό του ΛεΜπρον. Εκεί κατάφερε να παίξει σε 15 μόλις ματς πριν δοθεί σαν αντάλλαγμα στους Λέικερς όπου και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς πλέον, δεν πέρασε καλά στο Κλίβελαντ ούτε όμως και στους Καβαλίερς και δεν το κρύβει. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, αναφέρθηκε με όχι και τόσο καλά λόγια για τους Καβς: «Το Κλίβελαντ είναι σκ@τ@. Γι’ αυτό έφυγε πάλι ο Λεμπρόν».

 

 

Το βίντεο με την εν λόγω τοποθέτηση πήρε γρήγορα μεγάλη δημοσιότητα και τελικά ο 30χρονος γκαρντ αναγκάστηκε να ανασκευάσει μέσω μιας δήλωσης στο twitter, αναφέροντας: «Ζητώ συγνώμη για την επιλογή μου στις λέξεις που αφορούν το Κλίβελαντ. Άπλα αστει. Μετά από λίγο ξεκαθάρισα απόλυτα την θέση μου. Μόνο αγάπη για όσους έδειξαν αγάπη για εμένα στο Κλίβελαντ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ