
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως θέλει να επιστρέψει σε τελικούς ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς.
Το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τα πλέι οφ, έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αν αυτός θα παραμείνει κάτοικος Ουισκόνσιν.
Ο «Greek Freak» που βρίσκεται στην Βραζιλία, μίλησε στην εκπομπή «Coast to Coast» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους τελικούς του ΝΒΑ και ξεκαθάρισε πως ελπίζει να επιστρέψει εκεί μια μέρα με τους Μπακς, δείχνοντας έτσι την πρόθεσή του να μείνει.
Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:
Για τους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ: «Είναι δύο σπουδαίες ομάδες. Η Ιντιάνα, με τον φίλο μου τον Πασκάλ Σιάκαμ, καρπώνεται τα οφέλη, και η Οκλαχόμα Σίτι απλά έχει τον MVP. Υποστηρίζω το καλό μπάσκετ».
Για το μέλλον του στους Μπακς: «Οι τελικοί είναι μια διαφορετική ιστορία, ελπίζω να επιστρέψω εκεί σύντομα με τους Μπακς».