«Τρελό» σενάριο για τους Μπακς – Ποιον πάνε να πάρουν στο Μιλγουόκι για αντι-Λίλαρντ

«Τρελό» σενάριο για τους Μπακς – Ποιον πάνε να πάρουν στο Μιλγουόκι για αντι-Λίλαρντ

Οι Μιλγουόκι Μπακς αναμένεται να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους και μια από αυτές ενδέχεται να είναι και ο Νταμιάν Λίλαρντ.

Το NBA μπορεί να βρίσκεται σε… ρυθμούς τελικών, όμως οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους λίγες μέρες πριν το Draft. Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι μια από τις ομάδες που αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές και τα σενάρια σχετικά με το μέλλον των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νταμιάν Λίλαρντ δίνουν και παίρνουν.

Τη δική του πρόβλεψη για το μέλλον του Λίλαρντ στους Μπακς και το πώς «συνδέεται» με τον γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Ντ’Αντζελο Ράσελ, έκανε ο δημοσιογράφος του «Bleacher Report», Έρικ Πίνκους, λέγοντας ότι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Μιλγουόκι ο ένας και να τον αντικαταστήσει ο δεύτερος.

Τι αναφέρουν στις ΗΠΑ για Μπακς, Λίλαρντ και Ράσελ:

«Ο Ράσελ είναι ένας ταλαντούχος σκόρερ και ικανός σουτέρ, όμως έχει παραμείνει ένας παίκτης που δεν έχει στεριώσει πουθενά στην καριέρα του. Οι Νετς ίσως τον πληρώσουν απλά για να φτάσουν το μίνιμουμ ποσό των μισθών (αναμένεται στα 139,2 εκατομμύρια δολάρια), όμως αυτό μπορεί να γίνει για να μετατραπεί σε αντάλλαγμα προς παραχώρηση. Σε άλλη περίπτωση, πιθανότατα θα έρθει αντιμέτωπος μείωση μισθού και αν δεν μπορεί να βρει μια ομάδα να του δώσει την Non-Taxpayer Mid Level Exception, τότε θα αρκεστεί στην Taxpayer Mid Level Exception από μια ομάδα που θα χρειάζεται γκαρντ που θα σουτάρει από το τρίποντο», ανέφερε.

«Η πρόβλεψή μου είναι πως οι Μιλγουόκι Μπακς ίσως του κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά με Taxpayer Mid Level Exception», κατέληξε.

Ο Ράσελ έπαιξε για τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Μπρούκλιν Νετς τη σεζόν που μας πέρασε και μέτρησε κατά μέσο όρο 12,6 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ ανά αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ