Έκαναν το «μπαμ» οι Σανς και απέκτησαν τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις (pic)

Έκαναν το «μπαμ» οι Σανς και απέκτησαν τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις (pic)

Στους Σανς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, ο οποίος συμφώνησε για έναν χρόνο με το Φοίνιξ, αφήνοντας τη Φενέρμπαχτσε για το ΝΒΑ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η free agency του ΝΒΑ που ξεκίνησε τα ξημερώματα δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την ευρωπαϊκή αγορά, με τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις να είναι εκείνος που θα περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με τους Φοίνιξ Σανς και όπως μεταφέρει ο Σαμς Σαράνια θα υπογράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο, επιστρέφοντας στον μαγικό κόσμο ύστερα από το πέρασμά του με τις φανέλες των Λέικερς, Ράπτορς και Κινγκς πριν έρθει στην Ευρώπη.

Ο Χέις-Ντέιβις είχε δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά μετά την κατάκτηση της Euroleague με τους Τούρκους και την ανάδειξή του ως Final Four MVP ο παίκτης θέλησε να κάνει ξανά το άλμα προς το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Αμερικανός φόργουορντ μέτρησε 16.7 πόντους, μαζί με 5.3 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.1 κλέψιμο ανά 31:20 σε 39 αγώνες.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ