
Ο Μο Βάγκνερ θα παραμείνει κάτοικος Φλόριντα υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους Ορλάντο Μάτζικ.
Στο ΝΒΑ θα παραμείνει ο Μο Βάγκνερ, ο οποίος συμφώνησε με τους Ορλάντο Μάτζικ για νέο συμβόλαιο συνεργασίας.
Συγκεκριμένα, όμως μεταφέρει ο Σαμς Σαράνια, η ομάδα της Φλόριντα πρότεινε στον Γερμανό έναν χρόνο με απολαβές 5 εκατομμύρια δολάρια, με τον παίκτη κυρίως να δουλεύει στην αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε τη σεζόν που έληξε.
Free agent forward/center Moe Wagner has agreed to a one-year, $5 million deal to return to the Orlando Magic, sources tell ESPN. Wagner’s agent, Jason Glushon, reached the new contract with Magic executives on Friday. pic.twitter.com/YInqnHBFef
— Shams Charania (@ShamsCharania) July 4, 2025
Στις 21 Δεκεμβρίου υπέστη ρήξη χιαστού, μένοντας εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς, με το συμβόλαιο που είχε να προβλέπει μια οψιόν ύψους 11 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία οι Μάτζικ αρνήθηκαν να ενεργοποιήσουν αφήνοντάς τον ελεύθερο.
Ωστόσο, ο Βάγκνερ θα επιστρέψει στο Ορλάντο και κάποια στιγμή μέσα σεζόν θα μπορέσει να επιστρέψει στην δράση. Εκεί οι Μάτζικ θα κρίνουν αν μπορεί να βοηθήσει και αν του χρόνου το καλοκαίρι του προτείνουν νέο συμβόλαιο.