Με τις… ευλογίες του Κόμπε χρίζονται οι νέοι Λέικερς

Με τις… ευλογίες του Κόμπε χρίζονται οι νέοι Λέικερς

Ο Κόμπε Μπράιαντ δήλωσε εξαιρετικά αισιόδοξος για την εξέλιξη του... χτισίματος των νέων Λέικερς, με σκοπό να χτυπήσουν το πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια.

Ο θρυλικός Black Mamba, οδήγησε τους Λέικερς σε 5 πρωταθλήματα και συνέβαλε τα μέγιστα στο… μεγάλωμα του θρύλου των Λέικερς, ενώ και ο ίδιος πλέον συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στην Ιστορία των Λιμνανθρώπων.

Τα χρόνια περνούσαν όμως και με τον Κόμπε να μεγαλώνει και την ποιότητα της ομάδας να μειώνεται, η ποιο επιτυχημένη ομάδα στο ΝΒΑ, έχει φτάσει να απέχει από τη διαδικασία των playoffs από το 2013 και μετά.

Φέτος μετά από καιρό κάτι δείχνει να αλλάζει. Λίγο η καλή διαχείριση οικονομικών και ανθρώπινου δυναμικού από τους Πέλινκα και Μάτζικ Τζόνσον, λίγο η έλευση του ΛεΜπρον και η πλαισίωσή του με ένα πολλά υποσχόμενο ρόστερ, κάνουν τον Μπράιαντ να αισιοδοξεί, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του στο NBAmaniacs:

«Νομίζω πως οι Λέικερς χτίζουν την ομάδα τους με έναν έξυπνο τρόπο. Το κάνουν βάζοντας στο ρόστερ τους δυνατούς, αθλητικούς παίκτες. Εννοώ πως δεν είναι μονοδιάστατοι παίκτες που κάνουν μόνο ένα πράγμα. Δεν μπορείς να κερδίσεις τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παίζοντας με τον τρόπο που το κάνουν. Δεν πρόκειται να συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ