Λου: «Μεγάλη πρόκληση η εποχή μετά τον ΛεΜπρόν στους Καβς»

Λου: «Μεγάλη πρόκληση η εποχή μετά τον ΛεΜπρόν στους Καβς»

Ο Ταϊρόν Λου μίλησε για την σεζόν που ξεκινάει σε μερικές εβδομάδες στο ΝΒΑ και τόνισε πως οι Καβαλίερς έχουν μια μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσουν μετά την αποχώρηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Ταϊρόν Λου μίλησε για τη νέα σεζόν στους Καβαλίερς χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς λέγοντας πως θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους στον σύλλογο. Επίσης ο τεχνικός των ιπποτών αναφέρθηκε και στον βασιλιά τονίζοντας πως θα ήθελε να τον έχει ακόμα στο ρόστερ των Καβς, αλλά πλέον δεν βρίσκεται σε αυτό και η ομάδα πρέπει να προχωρήσει.

«Φυσικά και θα ήθελα τον ΛεΜπρόν στην ομάδα, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Τόσο εγώ όσο και ολόκληρο το προπονητικό τιμ, είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πολλά νέα παιδιά τα οποία θα προσπαθήσουμε να τα φέρουμε στο σημείο που θέλουμε».

Και συνέχισε: «Οταν ήρθε ο ΛεΜπρόν από το Μαϊάμι και κάναμε τα trades για τον Κέβον Λοβ, υπήρχα μόνο έμπειροι παίκτες που γνώριζαν πολύ καλά τι να κάνουν. Τώρα θα είναι αλλιώς. Έχουμε νέα παιδιά, είχαμε draft picks και σιγουρα θα είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση».

Φυσικά o Λου μιλούσε για τον Κόλιν Σέξτον που επιλέχθηκε φέτος στο draft, αλλά και για τους Ντέκερ, Νουάμπα, Τέιλορ, Νανς Τζούνιορ, Κλάρκσον και Χουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ