Η αρχή και το τέλος του μεγάλου Μανού Τζινόμπιλι (vids)

Η αρχή και το τέλος του μεγάλου Μανού Τζινόμπιλι (vids)

Ο Μανού Τζινόμπιλι, μέλος της μεγάλης δυναστείας των Σαν Αντόνιο Σπερς, αποφάσισε σε ηλικία 41 ετών να πει «αντίο» στο μπάσκετ και το ΝΒΑ. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ντεμπούτου του αλλά και της τελευταίας χρονιάς του Μεγάλου Αργεντινού.

Ο Μανού Τζινόμπιλι, μετά από 16 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ, 1057 ματς για λογαριασμό των αγαπημένων του Σαν Αντόνιο Σπερς, 4 πρωταθλήματα (’03, ’05, ’07, ‘14) στο πλευρό των Πάρκερ και Ντάνκαν και υπό τις του Γκρεγκ Πόποβιτς και αμέτρητες στιγμές μπασκετικής μαγείας και ιδιοφυίας στα παρκέ, σταματά το μπάσκετ στα 41 του.

Ας πάμε να δούμε πως ξεκίνησαν όλα στο μακρινό 2002 και τις 29 Οκτωβρίου και στο ντεμπούτο του με τους Τεξανούς κόντρα στους Λέικερς. Ντεμπούτο στο οποίο σε 20 λεπτά πέτυχε 7 πόντους, κατέβασε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έκανε 4 κλεψίματα για τη νίκη των Σπερς μέσα στο Λος Άντζελες με 87-82.

 

Ακολουθούν τα highlights από την τελευταία χρονιά του Αργεντινού, που ακόμα και στα 41 του, είχε ακόμα φλόγα μέσα του και προσέφερε στο μέτρο του δυνατού, μερικές ακόμα απίστευτες φάσεις όπως μόνο αυτός μπορούσε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ