Καμπιάσο: «Ευχαριστούμε για όλα Μανού» (pic)

Καμπιάσο: «Ευχαριστούμε για όλα Μανού» (pic)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο ανέβασε μια φωτογραφία του συμπατριώτη του, Μανού Τζινόμπιλι, με αφορμή την απόφαση του να βάλει τέλος στη σπουδαία καριέρα του.

Ο Μανού Τζινόμπιλι, ο σπουδαίος Αργεντινός γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ σε ηλικία 41 χρόνων και μετά από 16 χρόνια παρουσίας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Τζινόμπιλι τη δική του ιστορία με τα σπιρούνια όπου κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, ενώ έκανε μια αξιοθαύμαστη καριέρα τόσο στην Εθνική Αργεντινής όσο και στην Ευρώπη με την Βίρτους Μπολόνια.

Όλος ο κόσμος υποκλίνεται στον Αργεντινό σούπερ σταρ και τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε τόσο στις ομάδες που αγωνίστηκε αλλά και στο μπάσκετ γενικότερα. Ένας από αυτούς που υποκλίθηκε στον τεράστιο Μανού ήταν και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της Ρεάλ και της Ίντερ, Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος με ανάρτηση του στο Instagram αποθέωσε και ευχαρίστησε τον συμπατριώτη του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο «κούτσου» για τον Τζινόμπιλι:

«Σε ευχαριστώ Μανού! Η απόφαση σου θα ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας σου αλλά ευτυχώς είχες περισσότερο χρόνο από τα 3 ή 4 δευτερόλεπτα που έπρεπε να αποφασίσεις στο παρκέ. Οι περισσότερες από τις αποφάσεις σου μας έκαναν χαρούμενους, αλλά αυτή πονάει ακόμη γιατί ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα έπρεπε να έρθει».

Δείτε την ανάρτηση του Καμπιάσο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ