«Ο νέος βασιλιάς του ΝΒΑ»!

«Ο νέος βασιλιάς του ΝΒΑ»!

Η κουβέντα για την εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι αυτός ο διάδοχος του ΛεΜπρόν στη «βασιλεία» του ΝΒΑ!

Η εξέλιξη και η δυναμική του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει αναγάγει τη συζήτηση για το μέλλον το δικό του και των Μπακς σε δυσθεώρητα επίπεδα. Η κουβέντα αυτό το καλοκαίρι γίνεται όχι μόνο για το αν ο Έλληνας σούπερ σταρ θα είναι υποψήφιος για τον τίτλο του MVP στο τέλος της σεζόν (αυτό είχε αρχίσει να συζητιέται από πέρυσι), αλλά για το αν θα εξελιχθεί στον κορυφαίο παίκτη της Ανατολής μετά τη μετακόμιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς στη Δύση.

Κάποιοι είναι σίγουροι ότι αυτό θα συμβεί φέτος. Και προχωρούν μάλιστα ακόμα περισσότερο θεωρώντας τον Αντετοκούνμπο ως τον επόμενο κορυφαίο παίκτη σε όλο το ΝΒΑ! Στο podcast του Sports Illustrated, που δεν είναι κανένα τοπικό σάιτ της πλάκας, αλλά ένα μεγάλος δημοσιογραφικός οργανισμός παναμερικανικής εμβέλειας, ακούστηκε πριν από λίγες μέρες το εξής καταπληκτικό από δημοσιογράφο με πλήρη επίγνωση των όσων έλεγε:

«Ο ΛεΜπρόν μπαίνει στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του. Η προσοχή του πλέον έχει αρχίσει να στρέφεται σε πράγματα που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ. Το ΝΒΑ έχει ανάγκη από ένα νέο βασιλιά. Αλλά ποιος μπορεί να πάρει το στέμμα που φορά ο ΛεΜπρόν για πάνω από μια δεκαετία και να το φορέσει δίκαια; Ο Κέβιν Ντουράντ; Ο Άντονι Ντέιβις; Η επιλογή είναι εύκολη, διότι αποτελεί πεπρωμένο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα εκπληρώσει αυτό που λέει το επώνυμό του. Αντετοκούνμπο σημαίνει «ο βασιλιάς που έρχεται από την άλλη μεριά του ωκεανού». Τι άλλο χρειάζεται να πει κανείς; Η προφητεία θα εκπληρωθεί. Ο Γιάννης και οι Μπακς θα πάνε φέτος στους τελικούς. Τα μίντια πρέπει να πάψουν να κοιμούνται»!

Πώς είπατε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ