Αντετοκούνμπο : «Θα στηρίζω πάντα τον συμπαίκτη μου»

Αντετοκούνμπο : «Θα στηρίζω πάντα τον συμπαίκτη μου»

Σε συνέντευξή του στο CBS ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του, Στέρλινγκ Μπράουν, που το χειμώνα είχε συλληφθεί για ασήμαντη αφορμή από την αστυνομία.

Η σύλληψη του Στέρλινγκ Μπράουν δια ασήμαντον αφορμή τον περασμένο Γενάρη είχε προκαλέσει αναστάτωση στο ΝΒΑ και μεγάλη κουβέντα στις ΗΠΑ ως ένα ακόμα περιστατικό αδικαιολόγητης χρήσης βίας από αστυνομικούς σε βάρος μαύρων πολιτών. Για μια παράνομη στάθμευση ο γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς δέχθηκε επίθεση από τους αστυνομικούς, που χρησιμοποίησαν εναντίον του Taser και τον έριξαν κάτω, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε αργότερα. Μάλιστα στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας εμφανίστηκε με μώλωπες στο πρόσωπο.

Ο Μπράουν μήνυσε την αστυνομία του Μιλγουόκι γι’ αυτό το περιστατικό, το οποίο επανήλθε στο προσκήνιο πριν από λίγες μέρες όταν το δίκτυο CBS, σε συνέντευξη που πήρε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πάρτι για την κυκλοφορία του ΝΒΑ2Κ19 στη Νέα Υόρκη, τον ρώτησε γι’ αυτό.

«Θα στηρίζω πάντα τον συμπαίκτη μου, ό,τι κι αν γίνει. Αυτό που είδα στο βίντεο ήταν πολύ ενοχλητικό», είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ. Και πρόσθεσε: «Πάντα θα στηρίζω τον αδερφό μου. Αυτό μόνο έχε σημασία. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του και του είπα πως θα είμαι εδώ ό,τι κι αν χρειαστεί. Ως ομάδα το συζητήσαμε και του είπαμε πως ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας, αυτό που έγινε ήταν λάθος. Θα τον στηρίξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ