Αντετοκούνμπο: «Φέτος έχουμε μεγάλους στόχους»

Αντετοκούνμπο: «Φέτος έχουμε μεγάλους στόχους»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τους στόχους του με τους Μπακς τη φετινή σεζόν, το γεγονός πως επιλέχθηκε στο εξώφυλλο του 2K19, αλλά αναφέρθηκε και στη διαμάχη του Στέρλινγκ Μπράουν με την αστυνομία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξή στο CBS κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διαμάχη του Στέρλινγκ Μπράουν με την αστυνομία, αλλά και στους φετινούς στόχους τον Μιλγουόκι Μπακς. Ο Greek Freak πήρε το μέρος του συμπαίκτη του, ενώ μίλησε και για την επιλογή να είναι εξώφυλλο στο 2K19.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης:

«Στο τέλος της ημέρας πάντα θα υποστηρίζω τα αδέλφια μου. Μόνο αυτό μετράει. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του και να του πω πως θα είμαι εδώ σε οτιδήποτε χρειαστεί. Ως ομάδα, το συζητήσαμε, του είπαμε πως αυτό που συνέβη ήταν λάθος, άσχετα από αυτά που πιστεύει ο καθένας μας», τόνισε ο σταρ των Μπακς.

Για το γεγονός πως βρίσκεται εξώφυλλο στο 2K19: «Μεγαλώνοντας ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο ενός παιχνιδιού. Απλά έπαιζα μπάσκετ γιατί αγαπούσα το μπάσκετ. Το να είμαι εξώφυλλο, είναι μια ανταμοιβή της δουλειάς μου. Το να είμαι ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που γίνεται εξώφυλλο του παιχνιδιού είναι μεγάλη τιμή».

Μιλώντας για την περσινή χρονιά των Μπακς και τους φετινούς στόχους, ο Γιάννης ανέφερε: «Κάναμε φανταστική δουλειά κόντρα στην Βοστόνη. Ελπίζουμε αυτή την σεζόν, τα παιδιά της ομάδας να έρθουν πιο κοντά και μέρα με την ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να φτάσουμε στα πλέι-οφ και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, έχουμε μεγάλους στόχους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ