Δεν πάει πουθενά ο Αντετοκούνμπο. Ακόμα…

Δεν πάει πουθενά ο Αντετοκούνμπο. Ακόμα…

Αμερικάνικη ιστοσελίδα ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος σταρ που θα αλλάξει ομάδα μέσα στη σεζόν και δίνει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο τις λιγότερες πιθανότητες.

Η αμερικάνικη ιστοσελίδα bleacherreport.com έφτιαξε ένα θέμα ξεκινώντας από μία παραδοχή: στη διάρκεια της νέας σεζόν και πάντως πριν αυτή τελειώσει ένας ακόμα σούπερ σταρ, όπως ο Κάουι Λέοναρντ, που πριν από λίγο καιρό πήγε από το Σαν Αντόνιο στο Τορόντο, θα αλλάξει ομάδα. Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο, ο συντάκτης παραθέτει τις εκτιμήσεις του σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος Λέοναρντ. Και μπλέκει και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα σενάριά του.

Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν δίνει παρά ελάχιστες πιθανότητες για να φύγει φέτος ο Γιάννης από το Μιλγουόκι. Ούτε καν του χρόνου, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Έλληνας σταρ δεν θα εμφανίσει τάσεις φυγής πριν έρθει το καλοκαίρι του 2020. Δηλαδή ένα χρόνο πριν μείνει free agent. Εκτός πια κι αν οι Μπακς πάψουν να τον πλαισιώνουν με καλούς παίκτες και δυσανασχετήσει, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα.

Στην ίδια μοίρα με τον Γιάννη τοποθετούνται επίσης οι Άντονι Ντέιβις και Κέβιν Λαβ. Αντίθετα, αρκετές πιθανότητες να αλλάξουν φέτος ομάδα δίνει ο συντάκτης του κειμένου στους Ντάμιαν Λίλαρντ, Κάουι Λέοναρντ (ξανά, αφού το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δεν αποκλείεται οι Ράπτορς, αν δεν τα βρουν μαζί του, να προσπαθήσουν να τον δώσουν για να πάρουν και κανένα αντάλλαγμα), Κάιρι Ίρβινγκ, Κέμπα Ουόκερ και Τζίμι Μπάτλερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ