Ο Αλέξης Τσίπρας με φανέλα Αντετοκούνμπο και η ατάκα για τον Greek Freak

Ο Αλέξης Τσίπρας με φανέλα Αντετοκούνμπο και η ατάκα για τον Greek Freak

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το περίπτερο 13 των Ηνωμένων Πολιτειών στη ΔEΘ, όπου τον περίμενε ένα δώρο έκλπληξη από τον Γιάννη Ανυτετοκούνμπο. Τι είπε στον υφυπουργό Εργασίας των ΗΠΑ, για τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Οι ΗΠΑ είναι η τιμώμενη χώρα της 83ης ΔΕΘ, με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Ρος αλλά και τον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ να δίνουν το παρών.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το περίπτερο 13 των Ηνωμένων Πολιτειών και έφυγε από εκεί με μία υπογεγραμμένη φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Στη συνέχεια σταμάτησε σε ένα περίπτερο μιας άλλης εταιρίας που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης και βρήκε και πάλι… μπροστά του τον Γιάννη.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είχε στείλει ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα προωθώντας την ανακύκλωση που έλεγε μεταξύ άλλων: «Είμαστε όλοι μία ομάδα στην ανακύκλωση. Ας αφήσουμε τον πλανήτη μας σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που τον παραλάβαμε!»

Παίρνοντας την… πάσα ο Αλέξης Τσίπρας και αναφερόμενος προς τον υφυπουργό εργασίας των ΗΠΑ δήλωσε: «Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετές αμερικανικές επενδύσεις, αλλά ο Γιάννης είναι η καλύτερη ελληνική επένδυση στις ΗΠΑ…».

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, δέχτηκε με χαρά και μια έκπληξη που του επιφύλασσαν στο περίπτερο αυτό και δεν ήταν άλλη, από μια εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς με την υπογραφή μάλιστα του Greek Freak!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ