Γκριν: «Ο ΛεΜπρόν είναι παράδειγμα για όλους μας»

Γκριν: «Ο ΛεΜπρόν είναι παράδειγμα για όλους μας»

Ο ιδιόρρυθμος φόργουορντ των Ουόριορς αποθέωσε τον «Βασιλιά» για όσα έχει πετύχει εντός και εκτός παρκέ.

Στο παρκέ είναι αντίπαλός του, είναι στιγμές που παραείναι εριστικός απέναντί του, όμως ο  Ντρέιμοντ Γκριν σέβεται απόλυτα των Λεμπρόν Τζέιμς εντός και εκτός παρκέ. Ο Αμερικανός φόργουορντ των πρωταθλητών του ΝΒΑ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Βασιλιά» και τον εκθείασε για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι και το πώς δουλεύει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ιδιόρρυθμος Γκριν είπε: «Αν δει κανείς τί έχει κάνει ο ΛεΜπρόν όλα αυτά τα χρόνια, τον τρόπο που παίζει, που έχει αναπτύξει τις επιχειρήσεις του, τον τρόπο που προσέχει το σώμα του, νομίζω πως θα δει πως έχει δείξει τον δρόμο, όχι μόνο σε μένα αλλά και σε πολλούς αθλητές που θα ακολουθήσουν.

Παλεύουμε στο παρκέ. Έτσι είμαι όλη μου την ζωή. Ακόμα και με τον αδελφό μου να έπαιζα, θα ήθελα να του πάρω το κεφάλι! Αυτή είναι η φύση του ανταγωνισμού. Εκτός γηπέδων όμως, είναι ένας τύπος που παρακολουθώ και βλέπω τί κάνει. Είναι τόσο επιτυχημένος, εντός και εκτός παρκέ.

Και ειλικρινά πιστεύω πως θα ήταν τρελό να μην ακολουθήσεις το παράδειγμά του. Πολλές φορές στην ζωή σου δείχνουν κάτι επιτυχημένο και εσύ θες να το διαχωρίσεις κάνοντας κάτι διαφορετικό. Και στο τέλος απλά το καταστρέφεις. Βλέπω τί κάνει, είναι φίλος μου και προσπαθώ να παίρνω όσες περισσότερες συμβουλές γίνεται από εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ