Προσπάθειες του Άντριου Μπάινουμ να βρει ομάδα στο NBA

Προσπάθειες του Άντριου Μπάινουμ να βρει ομάδα στο NBA

Ο δυο φορές πρωταθλητής με τους Λέικερς κάνει την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψει στον ΝΒΑ και θα δοκιμαστεί σε προπονητικά καμπ αρκετών ομάδων

Ο Γουίλ Μπάινουμ θα προσπαθήσει για ακόμη μία φορά να επιστρέψει στο πρωτάθλημα του NBA σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Ο δύο φορές πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς, έχει προσλάβει έναν εκπρόσωπο για να κάνει επαφές με τις ομάδες ώστε να δοκιμαστεί σε προπονήσεις, διεκδικώντας ένα συμβόλαιο. Ο γιγαντόσωμος σέντερ είναι εξαιρετικά άτυχος στην καριέρα, έχοντας τραυματιστεί αρκετές φορές, με το βαρύ κορμί του να μην καταφέρνει να επανέρθει στην πρότερη κατάσταση.

Για να υπενθυμίσουμε, ο Γουίλ Μπάινουμ είχε χαρακτηριστεί ως «ο νέος Σακίλ» στα ξεκινήματα του και δίκαια καθώς δεν υπήρχε κανένας ψηλός στο NBA που μπορούσε να τον περιορίσει. Την σεζόν 2011-12 ο 30χρονος Αμερικάνος μέτρησε 18.7 πόντους με 11.8 ριμπάουντ και 1.9 τάπες. Ενώ τις περισσότερες σεζόν πριν αρχίζει να τραυματίζεται τέλειωνε με double-double στα περισσότερα παιχνίδια και προστάτευε με μοναδικό τρόπο το καλάθι της ομάδας του Λος Άντζελες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ