Χωρίς… Λέικερς, τα φαβορί του ΛεΜπρον για το ΝΒΑ

Χωρίς… Λέικερς, τα φαβορί του ΛεΜπρον για το ΝΒΑ

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μίλησε για τη νέα σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών και αναφέρθηκε στα φαβορί για το πρωτάθλημα, μη συμπεριλαμβάνοντας την ομάδα του σε αυτά.

Ρεαλισμός ή προσπάθεια να θολώσει τα νερά και να βγάλει την πίεση από τους ώμους των συμπαικτών του; Όπως και να έχει, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν συμπεριέλαβε τη νέα του ομάδα μεταξύ των φαβορί για να εκθρονίσουν τους… δυνάστες Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς από την κορυφή.

Από την άλλη για να είμαστε ειλικρινείς, σωστά ο Βασιλιάς δεν συμπεριλαμβάνει τους Λιμνανθρώπους στα φαβορί. Μπορεί να πήγε στο Λες Άντζελες για να επαναφέρει τους Λέικερς σε πορεία πρωταθλητισμού, αλλά σίγουρα αυτό δεν μπορεί να γίνει με το «καλημέρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του LJ23:

«Είμαστε νεανική ομάδα και πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα. Υπάρχουν πολλοί διεκδικητές, ένας όμως πρωταθλητής. Αυτοί είναι οι Ουόριορς, που όλοι προσπαθούν όλοι να πιάσουν. Υπάρχουν όμως και οι Ρόκετς, που είναι πολύ καλοί, οι Θάντερ, οι Σέλτικς, οι Σίξερς, οι Ράπτορς, Υπάρχουν πολλοί διεκδικητές.

Ο στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλεύουμε σε αυτό το πλαίσιο κάθε μέρα. Αν το κάνουμε αυτό, θα προοδεύουμε μέρα με την ημέρα και θα έχουμε μία καλή ευκαιρία να γίνουμε πετυχημένοι. Το πόσο, δεν το ξέρουμε. Αλλά ξέρω πως αν δουλέψουμε πολύ, αν εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον, αν θυσιαστούμε και αν παίξουμε με τον σωστό τρόπο, μπορούμε να γίνουμε μία καλή ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ