Αντετοκούνμπο : Στους πιο περιζήτητους εμπορικά αθλητές του κόσμου

Αντετοκούνμπο : Στους πιο περιζήτητους εμπορικά αθλητές του κόσμου

Άλμα κατά 12 θέσεις στη λίστα με τους πιο περιζήτητους εμπορικά αθλητές της Sports Pro έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι περιζήτητος. Όμως, όχι μόνον αγωνιστικά. Δεν είναι δηλαδή μόνο ότι αν πει αύριο πως μένει ελεύθερος, θα πέσουν πάνω του και οι άλλες 29, πλην Μπακς, ομάδες του ΝΒΑ για να τον αποκτήσουν. Είναι περιζήτητος και εμπορικά. Τον θέλουν και οι εταιρείες για να προωθούν μέσω αυτού τα προϊόντα τους.

Τούτο αποτυπώνεται στην λίστα της εταιρείας Sports Pro με τους 50 πλέον περιζήτητους εμπορικά αθλητές του κόσμου. Η Sports Pro, που ασχολείται με την επιχειρηματική διάσταση του αθλητισμού, δημοσιεύει αυτή τη λίστα κάθε χρόνο περιλαμβάνοντας αθλητές που είναι φιλικοί προς την αγορά και το μάρκετινγκ και έχουν προοπτική τριετίας. Στη φετινή λίστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο νούμερο 29 έχοντας κάνει ένα άλμα 12 θέσεων από το νούμερο 41, όπου βρισκόταν πέρυσι.

Στο νούμερο 1 βρίσκεται ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής Πολ Πογκμπά, στο νούμερο 3 ο συμπαίκτης του στην Εθνική Γαλλίας Κιλιάν Μ’Μπαπέ και στο νούμερο 5 ο Στεφ Κάρι. Πίσω από τον Γιάννη βρίσκονται ο Μοχάμεντ Σάλαχ της Λίβερπουλ (34), ο Τζοέλ Εμπίιντ (35), ο Λούκα Ντόντσιτς (42) και ο Τζέιμς Χάρντεν (48).

«Με την μοναδική πραγματικά αξιομνημόνευτη συμφωνία να είναι αυτή τη στιγμή η συνεργασία του με την NIKE, η προοπτική υποστήριξης αφήνει πολλές υποσχέσεις για έναν αθλητή που είναι ήδη δύο φορές All-Star και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων στο ΝΒΑ. Η κυκλοφορία του παπουτσιού που θα φέρει την υπογραφή του αναμένεται το φθινόπωρο του 2019, ενώ αναμένεται μεγάλο κέρδος όταν φτάσει η στιγμή να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο νεαρός παίκτης-φαινόμενο των Bucks έχει ήδη ξεπεράσει την μικρή αγορά της ομάδας του, θεωρείται υποψήφιος για το MVP της επόμενης σεζόν και ο χρόνος τον βρίσκει να μπαίνει σε νέο γήπεδο σε μια εποχή που το brand του ΝΒΑ είναι πιο δυνατό από ποτέ», γράφει για τον Αντετοκούνμπο η ιστοσελίδα της Sports Pro.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ