Στην αφρόκρεμα του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Στην αφρόκρεμα του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Αμερικανική ιστοσελίδα τοποθετεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο νούμερο 6 της λίστας της με τους κορυφαίους εν ενεργεία παίκτες του ΝΒΑ!

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μέσα στους 10 καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ», λέμε όλοι μας όλο και πιο συχνά τελευταία. Και κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Μόνο που η αμερικάνικη ιστοσελίδα isportsweb.com το τεκμηριώνει.

Έφτιαξε το δικό της Top-10 με τους καλύτερους εν ενεργεία παίκτες του ΝΒΑ. Και τοποθετεί τον Αντετοκούνμπο στο νούμερο 6. Ποιοι είναι μπροστά του; Μόνον ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο νούμερο 1, ο Κέβιν Ντουράντ στο 2, ο Στεφ Κάρι στο 3, ο Τζέιμς Χάρντεν στο 4 και ο Άντονι Ντέιβις στο 5.

Ποιοι είναι πίσω του; Όλοι οι υπόλοιποι. Και Κρις Πολ και Κάιρι Ίρβινγκ και Κάουι Λέοναρντ και… και… και…

Η άποψη της ιστοσελίδας για τον Γιάννη έχει επίσης ενδιαφέρον: «Αν το Μιλγουόκι μπορεί να εκμεταλλευτεί τα οφέλη του να έχεις έναν καλό προπονητή, τότε αίφνης γίνεται μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ανατολής και ο Γιάννης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του MVP. Ο Γιάννης είναι μόλις 23 ετών (σ.σ. 24 είναι, αλλά δεν πειράζει…) κι έχει πολλά περιθώρια για να γίνει ακόμα καλύτερος. Κι αυτή είναι μια τρομακτική σκέψη»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ