Ο Ντενγκ στη Μινεσότα

Ο Ντενγκ στη Μινεσότα

Στα 33 του και μετά από ένα καταστροφικό πέρασμα από τους Λέικερς, ο Λούολ Ντενγκ θα επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα ως παίκτης των Τίμπεργουλβς.

Ο Λούολ Ντενγκ κατάφερε πριν από λίγες εβδομάδες να βρει άκρη με τους Λέικερς πείθοντάς τους να τον αφήσουν ελεύθερο, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τον υπολόγιζαν (πέρυσι τον έβαλαν να παίξει μόλις σε έναν αγώνα!), και δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς ομάδα. Μετά από συνάντηση που είχε με τον προπονητή των Τίμπεργουλβς, Τομ Τιμποντό, συμφώνησε να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και να μετακομίσει στη Μινεσότα.

Η μεταγραφή ανακοινώθηκε και επισήμως από τους Γουλβς, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Τιμποντό δεν εγγυήθηκε στον 33χρονο βετεράνο με τη 14ετή θητεία στο ΝΒΑ ούτε ότι θα έχει συγκεκριμένο ρόλο ούτε ότι θα παίζει. Του υποσχέθηκε ωστόσο πως μπορεί να διεκδικήσει το χρόνο συμμετοχής του και ότι θα είναι ακριβοδίκαιος μαζί του.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Ντενγκ θα ξαναβρεί στη Μινεσότα τρεις παλιούς του συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς. Τον Τζίμι Μπάτλερ, τον Ντέρικ Ρόουζ και τον Ταζ Γκίμπσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ