Το πλάνο των Λέικερς για ένα υγιή ΛεΜπρον

Το πλάνο των Λέικερς για ένα υγιή ΛεΜπρον

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα ηγηθεί των προσπαθειών των Λέικερς για επιστροφή σε συνθήκες πρωταθλητισμού, αλλά οι Λιμνάνθρωποι… προσέχουν για να έχουν στην περίπτωση του Βασιλιά.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς προετοιμάζεται για την 16η σεζόν της μεγάλης καριέρας του, έχοντας μπροστά του μια τεράστια πρόκληση. Να «ξυπνήσει» τον κοιμώμενο γίγαντα της Λίγκας και μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ιστορία του ΝΒΑ, τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι Ρομπ Πέλινκα και Μάτζικ Τζόνσον που τρέχουν τον σχεδιασμό της ομάδας, έχουν ήδη πλαισιώσει τον LJ23 με ένα κράμα έμπειρων και νεαρών αλλά εξαιρετικά ταλαντούχων παικτών, ενώ υπάρχει στο χρονοδιάγραμμα και η απόκτηση 2-3 ακόμα All Star παικτών με σκοπό η ομάδα να χτυπήσει πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια.

Ο Βασιλιάς όμως γίνεται 34 τον ερχόμενο Δεκέμβρη. Όσο και αν προέρχεται από την καλύτερη ίσως σεζόν της καριέρας του βάσει αριθμών, όσο και αν προσέχει το σώμα του και στο παρκέ μοιάζει με 25άρης, οι ιθύνοντες των Λέικερς θέλουν να καταρτήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα συντήρησης ώστε να τον κρατήσουν ζεστό και ξεκούραστο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν αλλά και των επομένων τριών που θα ακολουθήσουν.

Όπως άλλωστε αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας σε δηλώσεις του στο «Lakers Nation»:

«Έχουμε συζητήσει αρκετά με τον ΛεΜπρόν για το θέμα της φυσικής του κατάστασης. Θα υπάρχει διαρκής επικοινωνία μεταξύ μας όλη τη χρονιά, για το πότε θα παίρνει ανάσες. Αν θα παίζει στα back-to-back παιχνίδια ή θα απουσιάζει σε κάποιες προπονήσεις. Αν ήταν στο χέρι μου να επιλέξω, τότε θα ήθελα να λείπει από κάποιες προπονήσεις και όχι από παιχνίδια για να παραμένει φρέσκος.

Θα τον έχουμε μαζί μας για τέσσερα χρόνια και θέλουμε να πρωταγωνιστούμε μαζί του κάθε σεζόν. Αν μια μέρα δεν μπορεί να παίξει ή θέλει να παίξει λιγότερο, τότε οι υπόλοιποι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν λεπτά συμμετοχής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ