«Οι Λέικερς λιγουρεύονται τον Αντετοκούνμπο»!

«Οι Λέικερς λιγουρεύονται τον Αντετοκούνμπο»!

Αμερικάνικη ιστοσελίδα αναφέρει πως όχι μόνον οι Λέικερς, αλλά και άλλες ομάδες του ΝΒΑ θα κοιτάξουν να αρπάξουν τον Αντετοκούνμπο, αν αυτός δεν αλλάξει επίπεδο στους Μπακς.

Η ιστοσελίδα defpen.com κατατάσσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο νούμερο 1 της λίστας με τους καλύτερους νέους πάουερ φόργουορντ του ΝΒΑ (μπροστά από τους Λόρι Μαρκάνεν, Ντάριο Σάριτς, Τζούλιους Ραντλ και Άαρον Γκόρντον) και αφιερώνει διθυράμβους για τον τρόπο που παίζει, κάνοντας λεπτομερή ανάλυση των διαφόρων πτυχών του παιχνιδιού του. Ως εδώ τίποτα νέο, όλα αυτά τα έχουμε ξαναδιαβάσει πολλές φορές.

Η τελευταία παράγραφος, όμως, έχει όλο το ζουμί. Διότι κάνει αναφορά στο ενδεχόμενο να φύγει κάποια στιγμή από το Μιλγουόκι ο Γιάννης! Ο ίδιος βεβαίως έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει εκεί για πάντα και να πάρει πρωτάθλημα με τους Μπακς, αλλά αυτό το τελευταίο, πρωτάθλημα με τους Μπακς δηλαδή, δεν είναι και πολύ εύκολο να γίνει. Κι αν δεν γίνει…

Έρχεται το defpen.com και λέει: «Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί να μην έχει πάει ακόμα καλά καλά στο L.A., όμως αυτό δεν εμποδίζει τους οπαδούς των Λέικερς από το να… λιγουρεύονται τον Greek Freak. Οι Σέλτικς, οι Ράπτορς κι αρκετές ακόμα ομάδες ονειρεύονται να τον αρπάξουν. Αν οι Μπακς θέλουν να έχουν πιθανότητες να τον κρατήσουν, πρέπει να αρχίσουν να κερδίζουν άμεσα»!

Συζήτηση για αποχώρηση του Αντετοκούνμπο από τους Μπακς δεν μπορεί να ανοίξει πριν από το 2021, οπότε λήγει το συμβόλαιό του, όμως μέχρι τότε θα έχει φανεί αν… θα ανοίξει. Διότι, όπως σημειώνει το defpen.com, θα πρέπει και ο ίδιος ο Γιάννης να αρχίσει να αποδεικνύει κάποια πράγματα:

«Είναι ο Γιάννης πραγματικός νικητής; Τα γεμάτα στατιστικά του βοηθούν και τους συμπαίκτες του να παίξουν καλύτερα; Αυτά τα ερωτήματα είναι ακόμα πολύ αόριστα, αλλά αν οι Μπακς κάνουν μία ακόμα μέτρια χρονιά, θα αρχίσουν να ακούγονται πιο δυνατά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ