Νοβίτσκι: «Ο Ντόντσιτς είναι καλύτερος από ότι εγώ στα 19 μου»

Νοβίτσκι: «Ο Ντόντσιτς είναι καλύτερος από ότι εγώ στα 19 μου»

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι τόνισε πως ο Λούκα Ντόντσιτς είναι πιο καλός από ότι ο ίδιος ο Γερμανός σε παρόμοια ηλικία.

Ο Λούκα Ντόντσιτς μετά από μία εκπληκτική χρονιά στην Ευρώπη και τη Ρεάλ Μαδρίτης μετακόμισε στο Ντάλας, με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να εκθειάζει τις ικανότητες του Σλοβένου rookie των Μαβς. Ο σπουδαίος Γερμανός ρωτήθηκε αν ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Σλοβενίας είναι καλύτερος από εκείνον σε ηλικία 19 ετών και φυσικά απάντησε θετικά πως είναι ακόμη καλύτερος από τον ίδιο.

«Ναι, είναι. Μπορούσα να σουτάρω, αλλά δεν είχα το court vision, την αντίληψη και όλα όσα φέρνει εκείνος στο παρκέ. Διαβάζει το pick ‘n roll όπως ο Κρις Πολ και οι υπόλοιποι κοντοί. Θα είναι διασκεδαστικό να τον βλέπεις, ειδικά με έναν ψηλό σαν τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν, που θα ρολάρει προς το καλάθι ή τον Ντουάιτ Πάουελ. Θα… διαλύσει μερικές άμυνες, θα είναι διασκεδαστικό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και μου αρέσουν όσα βλέπω. Είναι εξαιρετικός με την μπάλα για το μέγεθός του. Είναι απίστευτος στο pick ‘n roll. Απίστευτο είναι και το court vision του στο παρκέ. Δεν πίστευα ότι τα είδα αυτά από έναν 19χρονο. Είναι καλός σουτέρ όταν του δίνει χρόνο η αντίπαλη άμυνα και θα είναι εξαιρετικός για εμάς. Προφανώς, δεν θέλω να βάλω πίεση πάνω του. Έρχεται από μια άλλη χώρα, πέρασα και εγώ τα ίδια πριν από 20 χρόνια. Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή σε πολλά πράγματα. Εγώ χρειάστηκα όλη την πρώτη χρονιά μου για να προσαρμοστώ, ήταν πολύ δύσκολα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ