
Ο Έντι Τζόνσον σχολίασε τη φάση που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει βήματα στην αναμέτρηση με τους Νικς, τα οποία ωστόσο δεν καταλογίστηκαν.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/10) οι Μπακς επικράτησαν 121-111 των Νικς, ωστόσο μία φάση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σήκωσε… συζήτηση.
Σε αυτή φαίνεται να κάνει βήματα ο Greek Freak, στην προσπάθειά του να σκοράρει, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, να μην την αφήνει ασχολίαστη, με ανάρτησή του στα social media.
Το σχόλιο του Έντι Τζόνσον για τη φάση του Αντετοκούνμπο
In 1989 I averaged 22 in 29 minutes. If I was allowed to do this I would have averaged 30 in 25 minutes. This is egregious! https://t.co/yj0FdQlk9G
— Eddie A Johnson (@Jumpshot8) October 29, 2025
«Το 1989 είχα μέσο όρο 22 πόντους σε 29 λεπτά. Αν μου επιτρεπόταν να το κάνω αυτό, θα είχα μέσο όρο 30 πόντους σε 25 λεπτά. Αυτό είναι εξωφρενικό!», έγραψε στα social media ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 


















