Έντι Τζόνσον: «Εξωφρενικό που δεν έδωσαν βήματα στον Αντετοκούνμπο»

Έντι Τζόνσον: «Εξωφρενικό που δεν έδωσαν βήματα στον Αντετοκούνμπο»

Ο Έντι Τζόνσον σχολίασε τη φάση που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει βήματα στην αναμέτρηση με τους Νικς, τα οποία ωστόσο δεν καταλογίστηκαν.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/10) οι Μπακς επικράτησαν 121-111 των Νικς, ωστόσο μία φάση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σήκωσε… συζήτηση.

Σε αυτή φαίνεται να κάνει βήματα ο Greek Freak, στην προσπάθειά του να σκοράρει, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, να μην την αφήνει ασχολίαστη, με ανάρτησή του στα social media.

Διαβάστε επίσης – Ο Ολυμπιακός πλήρης: Η επιστροφή του Κίναν Έβανς και το depth chart που βάζει… δύσκολα στον Μπαρτζώκα

Το σχόλιο του Έντι Τζόνσον για τη φάση του Αντετοκούνμπο

«Το 1989 είχα μέσο όρο 22 πόντους σε 29 λεπτά. Αν μου επιτρεπόταν να το κάνω αυτό, θα είχα μέσο όρο 30 πόντους σε 25 λεπτά. Αυτό είναι εξωφρενικό!», έγραψε στα social media ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ