Έτοιμοι να ενεργοποιήσουν τη «βόμβα» Ντέιβις στο Λος Άντζελες

Έτοιμοι να ενεργοποιήσουν τη «βόμβα» Ντέιβις στο Λος Άντζελες

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες πως αργά η γρήγορα ο Άντονι Ντέιβις θα είναι συμπαίκτης του ΛεΜπρον στους Λέικερς.

Ο Άντονι Ντέιβις είναι ξεκάθαρο πως αποτελεί τον ηγέτη και franchise player των Πέλικανς. Όπως φαίνεται όμως αυτό μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει καθώς αν η ομάδα της Νέας Ορλεάνης δεν καταφέρει να εξασφαλίσει θέση στα playoffs της χρονιά που πρόκειται να ξεκινήσει, ο «φρύδιας» πρόκειται να αναζητήσει την τύχη του σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό.

Και ο πιο θελκτικός προορισμός φαίνεται να είναι αυτός του Λος Άντζελες και των Λέικερς που ψάχνουν All Star παίκτες για να αγωνιστούν στο πλευρό του ΛεΜπρον Τζέιμς. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «LA Sports Hub», οι Λιμνάνθρωποι αναμένεται να δελεάσουν τους Πέλικανς προσφέροντας για τον Ντέιβις, τους Μπράντον Ίνγκραμ, Άιζακ Μπόνγκα, Μόριτζ Βάγκνερ και Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, μαζί με ένα unprotected pick πρώτου γύρου από το draft του 2020.

Ο Ντέιβις που άλλαξε πριν λίγο καιρό ατζέντη, είναι ξεκάθαρο πως προβληματίζεται για την «επόμενη μέρα» της καριέρας του, κάτι που επεσήμανε και ο Πολ Πιρς πάλαι ποτέ δόξα των Σέλτικς, βάζοντας μάλιστα και την ομάδα της Βοστόνης στο παιχνίδι για την απόκτηση του 25χρονου σέντερ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ESPN, «The Jump»:

«Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στη Νέα Ορλεάνη αυτή τη σεζόν και η ομάδα δεν έχει βλέψεις για playoffs, τότε οι Μπόστον Σέλτικς ή οι Λος Άντζελες Λέικερς θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτησή του. Μπορώ να σας εγγυηθώ πως αν κυλήσουν έτσι τα πράγματα, τότε ο Ντέιβις δε θα είναι στη Νέα Ορλεάνη μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν οι Πέλικανς δεν αποδώσουν καλά τη φετινή περίοδο, τότε είμαι σίγουρος πως δεν θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στο σύλλογο και μετά από τη διακοπή για το All-Star Weekend».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ